Naslovnica Magazin Spletna strokovna konferenca Razvoj Turizma 4.0

Spletna strokovna konferenca Razvoj Turizma 4.0

Avtor: Spletno Uredništvo
S Slovenske turistične organizacije (STO) so napovedali, da bo v četrtek (17. junija) na vrsti pomembna spletna konferenca z naslovom ‘Razvoj Turizma 4.0’. V zadnjem delu dogodka bo potekala tudi okrogla miza ‘Izzivi in priložnosti Turizma 4.0 za Slovenijo’, kjer bo STO tudi aktivno sodeloval.
Spomladanski prizor iz Pirana (foto: SJ)

Kot so napovedali s Slovenske turistične organizacije (STO), bo strokovna spletna konferenca ‘Razvoj Turizma 4.0’ na vrsti v četrtek (17. junija 2021), začela pa se bo ob 9.00. Sodelujoči se bodo posvetili predvsem merjenju učinkov turizma, uporabi umetne inteligence v turizmu, Blockchainu oziroma veriženju blokov v turizmu, ustvarjanju poosebljenih individualnih izkušenj ter digitalizaciji kulturne dediščine.

Analiza ne bo usmerjena le v doslej opravljeno delo, ampak se bo dotaknila sedanjih razmer in tudi sprememb, ki se obetajo v bližnji prihodnosti. V zaključnem delu te spletne konference bodo sodelovali Tomi Ilijaš (direktor podjetja Arctur d.o.o.), Peter Misja (predsednik Skupnosti občin RS), dr. Marko Grobelnik (član Strateškega sveta za digitalizacijo in Glasnik digitalnih tehnologij RS) in Nataša Hočevar (Vodja razvoja pri STO).

Prisoten naj bi bil tudi neimenovani predstavnik Službe Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko ter partnerji projekta ‘Turizem 4.0 TRL 3-6’ – Fakulteta za turizem Brežice (UM), Fakulteta za računalništvo in informatiko Ljubljana (UL), Fakulteta za turistične študije – Turistica, Portorož (UP). Osrednja tema te sklepne debate nosi delovni naslov ‘Izzivi in priložnosti Turizma 4.0 za Slovenijo’.

 

.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.