Naslovnica Trendi Spet bodo prenovili oddajo Dobro jutro na TV Slovenija 1

Spet bodo prenovili oddajo Dobro jutro na TV Slovenija 1

Avtor: Spletno Uredništvo
Ena prvih televizijskih novosti v letu 2022 bo prenovljena oddaja Dobro jutro na TV SLO 1. S TV Slovenija so napovedali osveženo podobo, nove rubrike in posebno presenečenje v obliki novega voditeljskega para.
Koprski voditeljici Karin in Erter pred 450 milijonov evrov vredno jahto milijarderja A. Melničenka (foto: Alan Radin)

Na TV Slovenija so ponovno prenovili oddajo ‘Dobro jutro na TV SLO 1’. V zadnjih letih se je sicer v ozadju dogajalo marsikaj, kar je jezilo ustvarjalce oddaje, saj uredniki nikakor niso mogli najti recepta, ki bi zadovoljil vse in obenem zagotovil tudi primerno kakovost jutranjega programa TV Slovenija 1. Tudi o odnosu do mariborske in koprske ekipe, ki soustvarjata oddajo, bi lahko zaposleni povedali marsikaj zanimivega.

Oddaja je v preteklosti iz leta v leto doživljala programske spremembe, v letu 2022 pa naj bi se razmere dokončno ustalile. Tako so z RTV Slovenija sporočili, da bo odslej ob ponedeljkih, torkih in sredah program ustvarjala ljubljanska ekipa – ob novopečenemu voditeljskemu paru Ljubici Mlinar in Boštjanu Romihu (ob ponedeljkih), bodo oddajo vodili še Mojca Mavec (vsak torek) ter David Urankar in Špela Močnik (ob sredah).

Ljubica Mlinar bo tako prvič oddajo vodila v tandemu, medtem ko ima Boštjan Romih že precej voditeljskih izkušenj. Nato bodo ob četrtkih jutranjo televizijsko družbo na TV Slovenija prevzeli Mariborčani – Veronika Žajdela, Katja Treer in Andrej Geržina, ob petkih pa bodo za lepši konec tedna poskrbeli v koprskem studiu, kjer bosta oddajo Dobro jutro na TV SLO 1 še naprej povezovali Erter Pust in Karin Sabadin.

»Še naprej vam bomo ponujali koristne informacije, reševali pravne dileme, jezikovne zagate, delili bomo zdravstvene, psihološke in druge koristne nasvete, podajali predloge za branje ter reševali najrazličnejše dileme iz vsakdanjega življenja. Naše terenske ekipe bodo preverjale dogajanje po Sloveniji ter predstavljale občine in njihove znamenitosti. Pripravljamo tudi več različnih akcij, v katere bomo vključili gledalce.

Po novem letu bo gledalce oddaje pričakala tudi nova grafična podoba oddaje,« so med drugim še pojasnili s TV Slovenija.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.