Naslovnica Kronika Benjamina pogrešajo od nedelje

Benjamina pogrešajo od nedelje

Avtor: Spletno Uredništvo
V zadnjih dneh je Policija preklicala iskanje ene osebe, vendar pa sta se na seznamu izginulih znašlo novo ime. V Zagorju ob Savi namreč od nedelje pogrešajo 41-letnega Benjamina. Ker gre za osebo, ki že sicer potrebuje pomoč, je to izginotje še toliko bolj zaskrbljujoče.
Pogrešani Benjamin Dolar iz Zagorja ob Savi (foto: policija.si)

V zadnjih dneh se je na policijskem seznamu oseb, ki so v Sloveniji nepričakovano izginile neznano kam, zvrstilo nekaj sprememb. Tako je slovenska Policija najprej preklicala iskanje nedavno pogrešanega Zdravka Jagodica. 64-letni Ljubljančan je bil nazadnje viden v okolici Vodic 10. decembra, a so nato 23. decembra objavili novico, da so ga našli in da je z njim vse v najlepšem redu.

Potem pa se je na seznamu izginulih oseb znašlo novo ime. Policisti Policijske postaje Zagorje ob Savi so bili v nedeljo (26. decembra 2021) obveščeni, da svojci pogrešajo 41-letnega Benjamina Dolarja, prav tako iz Zagorja ob Savi. »Benjamin je srednje postave, visok okoli 175 cm. Ima svetlo polt, rjave oči, na obrazu pod očmi ima pege. Ima rjave, kratke lase. Oblečen je bil v sivo-zeleno jakno, črne hlače z dvema belima črtama in športne copate.

Gre za osebo, potrebno pomoči,« so pojasnili policisti v izjavi za javnost. Ker je torej Benjamin potreben pomoči, je njegovo izginotje še toliko bolj zaskrbljujoče. Zaradi zimskih razmer je namreč večja verjetnost, da bi bilo lahko ogroženo njegovo življenje, oziroma vsaj zdravje. Kdor koli bi kaj vedel o pogrešani osebi torej naj takoj pokliče policijsko postajo Zagorje ob Savi (03) 568 34 00, telefonsko številko 113 ali anonimni telefon Policije 080 1200.

*Kmalu po zgornji objavi je Policija preklicala iskanje Benjamina Dolarja, saj je bil najden nepoškodovan na območju Zidanega Mosta, z njim pa je vse v redu.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.