Naslovnica Trendi Sobotni filmski premieri na Planetu

Sobotni filmski premieri na Planetu

Avtor: Spletno Uredništvo

Zadnji konce tedna mesecu bo Planet TV postregel z dvema filmskima premierama – akcijsko komedijo ‘Svaka na patrulji (Ride Along)’ in z Oskarjem nagrajeno dramo ‘Teorija vsega (The Theory of Everything).

Sobotni filmski premieri na PlanetuKomik Kevin Hart in precej bolj resni Ice Cube (foto: Planet TV)

 

V filmu ‘Svaka pod krinko (Ride Along)’ moči združita komik Kevin Hart in raper, ki se je prelevil v akterja akcijskih filmov, Ice Cube. V akcijski komediji igrata tudi John Leguizamo in Laurence Fishburne, zgodba pa govori o šolskem varnostniku Benu (Hart), ki bi rad postal policaj in se tako dokazal bratu svojega dekleta Jamesu (Ice Cube), kateri je odlikovani policijski detektiv.

‘Svaka pod krinko’ sta ob 25-milijonskem proračunu v blagajne prinesla več kot 153 milijonov dolarjev. »Kevin Hart je na podelitvi nagrad Teen Choice prejel nagrado za najboljšega igralca v komediji, s soigralcem pa sta bila nominirana tudi za nagrado najboljšega filmskega dua po izboru filmskih nagrad MTV,« so sporočili s Planet TV, kjer bo film na sporedu v soboto, 25. julija, ob 20. uri.

Sledil pa bo še bolj zanimiv film in sicer gre za z Oskarjem nagrajeni biografski film o življenju enega najbolj genialnih človeških umov, predlani umrlega Stephena Hawkinga. V drami ‘Teorija vsega (The Theory of Everything)’ igra glavno vlogo Stephena Hawkinga odlični Eddie Redmayne, kateri je bil zato nagrajen z Oskarjem, Bafto, Zlatim globusom in nagrado igralskega ceha, film pa je bil za Oskarja nominiran še v štirih kategorijah.

»Zgodba nam predstavi mladega nadarjenega fizika, ki se na univerzi zaljubi v prikupno Jane, toda življenjske načrte mu prekriža bolezen gibalnih nevronov, ki ga prične ovirati pri vsakdanjih opravilih. Kljub temu ga Jane ne zapusti, temveč ga spodbuja pri novih fizikalnih teorijah, s katerimi osupne svet in na novo zariše naše poznavanje vesolja. Čeprav ga bolezen naposled posadi v voziček in oropa glasu, Stephen kljub vsem pričakovanjem vztraja na svoji poti do uspehov,« razkriva napovednik filma, ki bo na sporedu v soboto ob 22. uri.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.