Naslovnica Trendi Slovenska Poroka na prvi pogled

Slovenska Poroka na prvi pogled

Avtor: Spletno Uredništvo
V ponedeljek 28. februarja, na Planet TV prihajajo bodoči mladoporočenci. Startala bo namreč slovenska verzija šova ‘Poroka na prvi pogled’. Verjeli ali ne, 6 parov naj bi se na koncu resnično poročilo, čeprav se bodo bodoči življenjski sopotniki spoznali šele pred oltarjem.
Slovenska Poroka na prvi pogled

Bodoče mladoporočenke so že nabavile poročne obleke (foto: PR Planet TV)

Na Planet TV zadnji dan februarja prihajajo bodoči mladoporočenci. Pričalo se bo namreč predvajanje oddaje ‘Poroka na prvi pogled’, v kateri bodo se bo po 6 moških in 6 žensk pripravljalo na poroko, svojega dosmrtnega partnerja pa bodo spoznali šele na poročni dan, tik pred oltarjem. Zato je težko definirati žanr oddaje – gre za resničnostni šov, znanstveno fantastiko, veliko pustolovščino, ali za ljubezensko melodramo? Najbrž vsakega po malo.

Tudi na Planet TV so to novost, ki so jo povzeli po avstralskem originalu, poimenovali ljubezenski eksperiment. Ker so pri eksperimentih potrebni znanstveniki, bodo dvanajstim udeležencem pomagali psiholog Timotej Strnad, kulturologinja in spletna vplivnica Eva Ostrouška ter strokovnjakinja za povezovanje samskih Milena Pleško. Prva epizoda ‘Poroke na prvi pogled’ bo na Planet TV na sporedu v ponedeljek, 28. februarja, ob 20.45.

V prvi oddaji se bodo predstavili bodoči mladoporočenci. Neveste bodo postale 33-letna Nina iz Kranja, 34-letna Kate, ki živi v Ljubljani, 50-letna Monja z Jesenic, 28-letna Hajdi iz Ljubljane, 33-letna Katja z Notranjske ter 28-letna Sanela iz Ljubljane. Usoda ženina pa čaka 45-letnega Janka iz Štajerske, 26-letnega Anžeta iz Tržiča, 30-letnega Domna iz Domžal, 50-letnega Sandija iz Oplotnice, 28-letnega Aleksandra in 25-letnega Andraža iz Nakla.

»Šest parov bomo tako spremljali med pripravami na poroko, ko bodo pred oltarjem prvič spoznali svojega bodočega ženina oziroma nevesto, nato pa bodo s pomočjo treh strokovnjakov opravljali različne izzive in naloge, ki jim bodo pomagale resnično spoznati svojega partnerja in zgraditi trden, predan ter dolgotrajen odnos. Ker se bodo pari v oddaji prvič videli šele pred izmenjavo zaobljub, bo prvi vtis zelo pomemben,« pravijo na Planet TV.

 

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.