Naslovnica Gospodarstvo Slovenci na zdravstvenem sejmu v Dubaju

Slovenci na zdravstvenem sejmu v Dubaju

Avtor: Spletno Uredništvo

Javna agencija SPIRIT Slovenija prvič organizira skupinsko predstavitev slovenskih podjetij na sejmu Arab health 2018. Sejem bo med 29. januarjem in 1. februarjem 2018 potekal v Dubaju v Združenih arabskih emiratih. Sejem velja za največji specializirani sejem zdravstvene oskrbe v na območju držav Bližnjega Vzhoda ter Severne Afrike (regija MENA).

arab healt 2

Sejem v Dubaju je pomemben zaradi bogatih kupcev, geostrateškega lokacije in novih gospodarskih usmeritev Zalivskih držav (foto: encaplast.com)

 

Mednarodni sejem Arab health je namenjen predstavitvi izdelkov in storitev s področja medicine in medicinske opreme. Lani se je na sejmu predstavilo 4.072 razstavljavcev iz 68 držav, obiskalo pa ga je 102.000 obiskovalcev. Letos organizatorji sejemske prireditve v Dubaju napovedujejo, da bo prisotnih preko 4.200 razstavljavcev iz več kot 150-ih držav. Združeni arabski emirati se sicer ponašajo z drugo najobsežnejšo ekonomijo v arabskem svetu, leta 2020 pa bodo kot prva država v širiši regiji gostili tudi največji sejemski dogodek na svetu – EXPO. 

Slovenska podjetja udeležbo na sejmu vidijo kot dobro priložnost za predstavitev svojih izdelkov in storitev, navezovanje poslovnih stikov s potencialnimi poslovnimi partnerji. Obenem se slovenskim razstavljalcem odpira možnost pregleda najnovejših izdelkov in inovativnih tehnologij s področja zdravstvene oskrbe ter trendov na tem področju, so zapisali v sporočilu javne agencije Spirit Slovenija

Pod okriljem javne agencije se bo sicer na skupnem razstavnem prostoru predstavilo sedem slovenskih podjetij, ki so se odzvala povabilu za predstavitev na tem sejmu in sicer so to gospodarske družbe Comtrade, d. o. o., Domel, d. o. o., Eurotronik Kranj, d. o. o., Iskra Medical d. o. o., Kinestica, d. o. o., Koval, d. o. o. in Mesi, d. o. o.

 

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.