Naslovnica Trendi SkyShowtime s pisano poletno kolekcijo

SkyShowtime s pisano poletno kolekcijo

Avtor: Spletno Uredništvo
S spletno-televizijske platforme SkyShowtime so za poletje pripravili vrsto novosti in zelo raznoliko ponudbo, ki prihaja iz studiev nekaterih najbolj prestižnih produkcijskih hiš.
SkyShowtime s pisano poletno kolekcijo

Prizor iz prihajajoče nove serije ‘Django’ (foto: SkyShowtime/Mediji Msl)

Poletje se je že pričelo, pri SkyShowtime pa so pravkar napovedali, kakšne novosti in druge zanimivosti se obetajo na tej storitvi pretočnega predvajanja v naslednjih tednih. Gre za pestro in kakovostno ponudbo, saj za njo stoji vrsta vrhunskih produkcijskih hiš, kot so Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios in Peacock.

Tako si bo moč to poletje na SkyShowtime ogledati več premier novih filmov, a tudi nekatere najbolj gledane serije vseh časov. V kategoriji filmov se obetajo nove filmske produkcije ‘Bros’, ‘Babylon’, ‘Violent Night’, ‘Eight for Silver’, ‘She Said’, ‘Puss in Boots: The Last Wish’, ‘Breaking’ in ‘M3GAN’. Posebej so navedli še ‘filme o soncu, morju in pesku’ – ‘Cast Away’, ‘Couples Retreat’, ‘Forgetting Sarah Marshall’, ‘Jaws’, ‘Mamma Mia!’ in ‘Miami Vice’.

Med serijami, ki jih bodo v naslednjih 3 mesecih gledali preko spletno-televizijske platforme SkyShowtime so premiere ‘Django’, ‘Ghosts of Beirut’, ‘Juan Carlos: Downfall of The King’, ‘The Sleepers’ (‘Bez vědomí’), ‘Bupkis’ in ‘Tuff Money’ (‘Bani Negri’). Nadaljevale pa se bodo tudi tri nedavno pričete serije – ‘Ruxx’, ‘Star Trek: Strange New Worlds’ (‘Zvezdne steze: Nenavadni novi svetovi’) in ‘Warszawianka’.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.