Naslovnica Trendi Skrivnostna grozljivka Antebellum

Skrivnostna grozljivka Antebellum

Avtor: Spletno Uredništvo

 Tedenska novost v slovenskih kinematografih je grozljivka ‘Antebellum – zlo v meni’. Letos sicer med filmskimi novostmi ni bilo prav veliko grozljivk, s približevanjem tistih dni v letu, ko se vsi posvetimo spominu na umrle, pa se stvari počasi spreminjajo.

 Skrivnostna grozljivka Antebellum

Janelle Monáe je sicer kot glasbenica prejela že osem nominacij za nagrado Grammy (foto: kolosej.si)

 

Danes v slovenskih kinematografe prihaja zadnja novost in sicer gre za novo produkcijo iz žanra grozljivk. Film se v originalu imenuje ‘Antebellum’, za slovensko tržišče pa so ga poimenovali ‘Antebellum – zlo v meni’. Sicer se tudi v drugih državah sveta dogaja, da iz originalnega naslova nastane nekaj povsem drugega, vendar pa bi ga tokrat naslov zagotovo lahko ostal povsem nespremenjen. 

»Antebellum je grozljiv triler producenta uspešnic Zbeži! in Mi, revolucionarna režija Gerarda Busha in Christopherja Renza pa prinaša popolnoma nov stil filmske ustvarjalnosti. Dogajanje tega skrivnostnega trilerja sledi uspešni avtorici Veronici Henley, ki je ujeta v grozovitem navideznem svetu, ob tem pa mora razkriti zastrašujočo skrivnost, preden bi bilo prepozno …,« piše v filmskem napovedniku.

Video napovednik filma pa razkriva, da ima Henleyeva posebne sposobnosti, predvsem pa, da se temnopolta Veronica znajde v preteklosti in sicer v obdobju, ko je bilo v Združenih državah Amerike suženjstvo še nekaj čisto običajnega. V filmu ‘Antebellum – zlo v meni’ osrednje vlogo igra Janelle Monáe Robinson, ki je sicer ameriška pevka, tekstopiska, reperka in tudi producentka.

Poleg nje v filmu nastopajo tudi Eric Lange, Jena Malone, Jack Huston, Kiersey Clemons in Marque Richardson. Kot pisca scenarija in tudi kot so-režiserja sta se podpisala Gerard Bush in Christopher Renz, distributer filma pa je podjetje Blitz Film & Video Distribution.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.