Naslovnica Trendi Serija septembrskih novosti na Planet TV se je že pričela

Serija septembrskih novosti na Planet TV se je že pričela

Avtor: Spletno Uredništvo
S prihodom septembra se na televizijskih postajah pričenjajo jesenske programske novosti. Na Planet TV je pravkar startala nova turška nadaljevanka ‘Ambasadorjeva hči’, v ponedeljek pa bo druga turška novost na sporedu serija ‘Prepovedani sadež’. Napoveduje se tudi pester sobotni večerni program s kvizom ‘Piramida sreče in filmom ‘Dekle z vlaka’, v ponedeljek pa se bo pričel tudi vzdržljivostno-spretnosti šov ‘Exatlon’.
Sobotni večerni spored obeta napet film ‘Dekle z vlaka’ (foto: PR Planet TV)

S prihodom septembra se na slovenskih televizijskih kanalih začenja serija jesenskih programske novosti. Na Planet TV, kjer je že kar tradicionalno v tem času veliko sprememb v programu, so tokrat pripravili kar dve novi turški seriji in pa tudi poskrbeli za preizkušeni novosti v sobotnem večernem programu. Prva novost pa je ta, da se je ob 17. uri pričela nova turška nadaljevanka ‘Ambasadorjeva hči’ (originalno ‘Sefirin Kizi’).

»V ospredju čustvene drame je ljubezenska zgodba med bogatim poslovnežem Sandžarjem in ambasadorjevo hčerko Nare, ki kljub vsem preprekam, ki jima prihajajo naproti, iščeta pot drug do drugega in do svoje izgubljene mladostne ljubezni. V glavnih vlogah igrata Egin Akyürek, ki smo ga na Planetu videli tudi v priljubljeni Izgubljeni časti, in Neslihan Atagül, ki jo slovensko občinstvo prav tako že pozna,« so razkrili s Planet TV.

Druga nova turška serija Planet TV-ja pa bo startala v ponedeljek, imenuje se ‘Prepovedani sadež’ (Yasak elma) in bo na sporedu vsak delovnik ob 18.45. Serija govori o spletkah in strasteh visoke družbe. Ender Argun je namreč vplivna ženska iz turške visoke družbe, medtem ko je YIldiz YIlmaz običajno, a zelo ambiciozno dekle, ki bi se rada povzpela med elito. Seveda spletk, zapletov in strasti tudi v tej seriji ne bo manjkalo.

Pester bo tudi sobotni večerni spored. Najprej se ob 20. uri vrača kviz ‘Piramida sreče’ z voditeljem Jonasom Žnidaršičem. Ob 21.20 bo na sporedu še filmska premiera ‘Dekle na vlaku’ (The Girl on the Train). Gre za triler z Emily Blunt v glavni vlogi, ki je bila za odlično igro nominirana tudi za Bafto in za nagrado igralskega ceha. Omeniti velja še, da bo v nedeljo ob 19.45 na sporedu triler Mojstri iluzij (Now You See Me), nato pa še akcijski film Plačanci (Expendables).

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.