Naslovnica Šport Sedaj vsi upajo, da bodo izpeljali vsaj državna prvenstva

Sedaj vsi upajo, da bodo izpeljali vsaj državna prvenstva

Avtor: Spletno Uredništvo

Z Odbojkarske zveze Slovenije (OZS) je prišlo obvestilo, ki le še potrjuje, da se zdravstveni položaj v Sloveniji spet naglo slabša. Organizatorji so namreč odpovedali naslednja dva članska turnirja odbojke na mivki in tako je na koledarju sezone ostalo le še državno prvenstvo, ki bo predvidoma konec meseca na vrsti v Kranju.

Sedaj vsi upajo da bodo izpeljali vsaj državna prvenstvaOZS pozorno spremlja stanje v državi in odloke Vlade RS glede koronavirusa, zato nove odpovedi oziroma preložitve odbojkarskih tekmovanj ne bi bile preveč presenetljive (foto: SJ)

 

Z Odbojkarske zveze Slovenije (OZS) so sporočili, da je prišlo do odpovedi dveh turnirjev poletne serije v odbojki na mivki za članice in člane. Zaradi pandemije koronavirusa je bila tekmovalna sezona odbojkarjev na mivki letos že okrnjena, sedaj pa je dobila nov udarec. Po uvodnem turnirju v Preddvoru pri Kranju bi morali slediti še preizkušnji v Kostanjevici na Krki in v Mokronogu, a sta bili obe tekmovanji pravkar odpovedani.

“V imenu organizatorja turnirja ranga A Kostanjevica OPEN 2020, predvidenega od petka (10.7.) do nedelje (12.7.), smo zaradi sprejetih ukrepov Vlade RS turnir žal primorani odpovedati. Na tem mestu se organizator zahvaljuje Odbojkarski zvezi Slovenije za podporo pri organizaciji turnirja. Definitivno bomo turnir zopet organizirali naslednje leto, ko se bo (upamo) način življenja vrnil v normalne tirnice,” so na OZS sporočili organizatorji iz Kostanjevice.

Organizatorji iz Mokronoga pa so svoj turnir odpovedali že pred tem, tako da je sedaj na koledarju ostalo le še člansko državno prvenstvo, ki ga bo med 23. in 25. julijem predvidoma gostil Kranj. Pri mlajših selekcijah ne kaže prav veliko bolje, saj bi morala v mladinskem državnem prvenstvu U-18 turnirja v Braslovčah in Novem mestu potekati že 4. in 5. julija, a so jih prestavili na 11. in 12. julij.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.