Naslovnica Magazin Še bolj drzne linije in ostale novosti Toyote C-HR

Še bolj drzne linije in ostale novosti Toyote C-HR

Avtor: Spletno Uredništvo

Japonski avtomobilistični gigant Toyota je kot zadnjega na tržišče poslal model Toyota C-HR. Gre vozilo, ki je hkrati hibrid, SUV in kupe, ponaša pa se z močnim in učinkovitim motornim agregatom ter z vrsto sodobnih tehnoloških dodatkov. In tudi z drznimi oblikovalskimi linijami, oziroma potezami. 

Še bolj drzne linije in ostale novosti Toyote C HRV propagandnem sporočilu so zapisali, da so linije Toyote C-HR tako dinamične, da se zdi, da se avto premika, tudi ko stoji na mestu (foto: toyota.si)

 

Nova Toyota C-HR ostaja zvesta svoji prepoznavni podobi z drznimi linijami kupeja, čeprav sta bila sprednji in zadnji del avtomobila osvežena. Številne nove podrobnosti še dodatno poudarjajo značilen izgled vozila. Sprednje in zadnje luči tako uporabljajo najnovejšo tehnologijo LED z dnevnimi lučmi (DRL), na sprednjem delu pa so smerokazi integrirani v sprednji projektor. Na zadku SUV-a je nova kombinacija luči povezana s svetleče se črnim spojlerjem, kar skupaj ustvarja izrazito čisto ter hkrati dopolnjuje izjemno dinamično podobo.

»Nova Toyota C-HR ponuja novi 2,0-litrski pogonski sklop Hybrid Dynamic Force, ki generira 184 konjskih moči. Ob tem pa ga odlikujejo tudi odlične zmogljivosti in izjemna energijska učinkovitost. Na voljo je tudi izboljšani 1,8-litrski hibridni sistem. Tako lahko kupci po novem izbirajo med dvema hibridnima pogonskima sklopoma. Avtomobil je deležen tudi dinamičnih izboljšav sistema EPS, ki zagotavlja še natančnejši občutek krmiljenja.

Različica z 2,0-litrskim pogonskim sklopom ima tudi novo vzmetenje, ki izboljšuje udobje vožnje in hkrati ohranja odlično krmiljenje,« pravijo pri Toyoti. A se lista sodobnih dodatkov ne konča pri mehanskih kosih. Vse različice nove Toyote C-HR so tako opremljene s paketom NHV, ki bistveno zmanjšuje prenašanje hrupa v potniško kabino. Kupcem je na voljo tudi novi multimedijski sistem, kateri povečuje povezljivost z različnimi napravami ter podpira še povezavi Apple CarPlay™ in Android Auto™.

Omeniti pa velja še navigacijski sistem, saj nudi brezžično posodabljanje zemljevidov in s tem prispeva k bolj varni vožnji.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.