Naslovnica Gospodarstvo Sberbank se je razširila v sodobno tehnološko podjetje

Sberbank se je razširila v sodobno tehnološko podjetje

Avtor: Spletno Uredništvo

Z ruske banke Sberbank so sporočili, da je ena izmed največjih bank vzhodne in srednje Evrope, ki je obenem tudi pomembna globalna finančna institucija, sredi procesov preoblikovanja v tehnološko podjetje. Zato je pravkar predstavila svoje nove blagovne znamke in svoje nove storitve.

Sberbank se je razširila v sodobno tehnološko podjetje Sedež uprave Sberbank v ruski prestolnici Moskvi (foto: Roman Balabin/en.wikipedia.org)

 

Z ruske banke Sberbank so sporočili, da se bo le-ta po novem preoblikovala v tehnološko podjetje. Ena največjih vzhodnoevropskih bank vzhodne in srednje Evrope, ki je obenem tudi pomembna globalna finančna institucija, je na spletnem portalu Sber Conf predstavila vse svoje nove blagovne znamke oziroma nove storitve, ki bodo odslej na voljo podjetjem in posameznikom.

Storitve za posameznike so zdaj združene pod blagovno znamko SberBank, mobilna aplikacija in spletno mesto banke pa pod imenom SberBank Online. Program zvestobe Thank you by Sberbank, se po novem imenuje SberSpasibo. Sberbank ID, enotni račun za prijavo v storitve banke in njenih partnerjev, so skrajšali v Sber ID. Blagovna znamka SberBusiness bo namenjena poslovanju z manjšimi podjetji in podjetniki, rešitve za korporacije in javni sektor pa so združene pod blagovno znamko SberPro.

Nova blagovna znamka SberCIB združuje rešitve podjetja Sber za podjetja in finančne institucije, ki uporabljajo naložbene instrumente ter izvajajo transakcije na svetovnih trgih. SberInvestments vključuje vse maloprodajne naložbene produkte Sberbank, vključno s posredniškimi storitvami za posameznike in produkti Sberbank Asset Management, dotacijskimi in naložbenimi programi življenjskega zavarovanja s strani Sberbank življenjskega zavarovanja.

Blagovna znamka SberInsurance sedaj predstavlja celotno linijo produktov in storitev zavarovalnic Sberbank in hčerinskih družb Sberbank, medtem ko SberNPF vključuje vse pokojninske produkte in storitve za posameznike in subjekte, ki jih ponuja NPF Sberbank. Zavarovalni posrednik Sberbank pa je bil preimenovan v Sber Insurance Broker. Sicer je ime SberBank v Sloveniji prisotno od leta 2012, ko je ruska bančna združba prevzela tedanjo Volksbank d.d., danes pa ima v Sloveniji 12 poslovalnic s skoraj 400 zaposlenimi. 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.