Naslovnica Trendi Saša bo vodila tretjo sezono ‘luzerjev’

Saša bo vodila tretjo sezono ‘luzerjev’

Avtor: Spletno Uredništvo

Šov, ki ima posebno moč, da tekmovalcem resnično spremeni življenje, se kmalu vrača na Planet TV.  Marca se bo namreč začela tretja sezona hujšanja – ‘The Biggest Loser Slovenija’. Voditeljica nove sezone oddaje pa bo Saša Lendero.

Treninge pogumnih posameznikov, ki so se odločili napovedati boj odvečnim kilogramom, bosta tudi tokrat krojila trenerja Jan Kovačič in Nataša Gorenc, voditeljica nove sezone TheBiggestLoser Slovenija pa bo Saša Lendero (foto: PR Planet TV).

 

Marca se na Planet TV vrača šov ‘The Biggest Loser Slovenija’. Tekmovalce, ki bi radi opustili svoje slabe navade in izgubili odvečne kilograme, bosta tudi tokrat v roke vzela izkušena trenerja Nataša Gorenc in Jan Kovačič, novo energijo pa prinaša priljubljena voditeljica Saša Lendero. “Vsi si želimo biti srečni in se dobro počutiti v svoji koži. Na nekatere stvari žal nimamo vpliva, nekatere pa lahko spremenimo.

Z novo sezono šovaTheBiggestLoser Slovenija bomo tukaj, da z vami naredimo prvi, največji korak do boljšega življenja. Nova sezona bo tako združila novo energijo in nov pristop z močnim čustvenim nabojem, zato se zelo veselim novega izziva,” je v izjavi za javnost Planet TV-ja  povedala nova voditeljica Saša Lendero.

Že v prvih dveh sezonah so gledalci lahko spremljali neverjetne preobrazbe tekmovalcev, ki so dokazali, da je s trdim delom, močno voljo in dobro ekipo strokovnjakov vse mogoče. Zmagovalca Bojan in Klara sta poskrbela za res neverjetno izgubo kilogramov, a še večja zmaga je spremenjen življenjski slog, ki jima omogoča bolj zdravo in polnejše življenje. Kmalu pa bodo priložnost za nov začetek dobili novi tekmovalci. 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.