Naslovnica Trendi Sanjski moški se odloča, že so odprte prijave za novega

Sanjski moški se odloča, že so odprte prijave za novega

Avtor: Spletno Uredništvo
Sezona resničnostnega šova Sanjski moški bo na POP TV na sporedu še slab mesec dni, vendar pa so že odprli prijave za novo sezono, oziroma za novega sanjskega moškega.
Sanjski moški se odloča, že so odprte prijave za novega

Sanjski moški Gregor Čeglaj (foto: POP TV)

Sezona resničnostnega šova Sanjski moški se počasi že bliža h koncu in sicer je veliki finale predviden za prve dni julija. Tako se približuje tudi trenutek, ki ga televizijske gledalke in gledalci na programa POP TV najbolj nestrpno pričakujejo. Katera srečnica bo postala dokončni življenjski izbor sedanjega sanjskega moškega Gregorja Čeglaja, bo postalo znano v nedeljo, 4. julija po 20. uri. Ali pa se morda Gregor ne bo odločil prav za nobeno?

»Kakšen bo ljubezenski razplet, boste videli na televiziji, lahko pa vsem moškim, ki razmišljajo o prijavi, povem, da je to zagotovo življenjska priložnost, ki vam bo prinesla ogromno novih spoznanj o sebi in drugih. Jaz imam na snemalne dneve, čeprav so bili bolj naporni, kot sem pričakoval, samo lepe spomine,« je za službo za komuniciranje z javnostmi POP TV-ja povedal Gregor Čeglaj.

S podjetja PRO Plus pa so dodali še informacijo, da bodo lahko letos poleti ljubiteljice in ljubitelji šova Sanjskega moškega odnesli s seboj na plažo. Že sedaj so namreč epizode  Sanjskega moškega na voljo v video-arhivu oziroma programu VOYO že dan pred predvajanjem na POP TV, pri čemer je ta storitev videa na zahtevo že dosegljiva v prav vseh državah Evropske unije.

Druga večja novost pa je ta, da so tudi že odprli prijave za novo sezono oddaje Sanjski moški. Na spletni strani sanjskimoski.si. se lahko osebno prijavijo vsi potencialni kandidati, sprejeli pa bodo tudi prijave sorodnikov, prijateljev ali sodelavcev, kater menijo, da je nekdo zares sanjski.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.