Naslovnica Trendi S prihodom avgusta prihaja tudi posodobljeni Minimax

S prihodom avgusta prihaja tudi posodobljeni Minimax

Avtor: Spletno Uredništvo
S prihodom meseca avgusta bodo na otroškem kanalu Minimax spremenili svojo vizualno podobo, tako da se obeta cela vrsta novih logotipov, jinglov in špic, kot temu pravijo v televizijskem žargonu. Poleg tega bodo poudarili najbolj prepoznavna lika Minimaxa – mačko in psa ter postregli z novimi programskimi vsebinami.
Na Minimax prihaja priljubljena francoska animirana serija Ernest&Rebeka (foto: FB Ernest&Rebeka)

S prvim dnevom meseca avgusta bo na otroškem televizijskem kanalu Minimax zagospodarila posodobljena grafična podoba. Novosti bodo opazne v osnovnem logotipu programa, identu, različnih animiranih logotipih, glasbi, predogledih… V novi preobleki bosta blestela tudi najbolj ikonična lika Minimaxa – mačka in pes. Sicer bo to prvič, da Minimax v svoji 20-letni zgodovini spreminja svoje grafične in animirane označbe.

»Cilj prenove je bil predstaviti nove svetove, polne pustolovščin, ki so zanimivi otrokom med 5 in 10 letom, kot so džungla, svet tehnologije, vesolje, zabaviščni parki, superjunaki in podvodni svet. Animirani obroč z logotipom predstavlja vrata v svet pustolovščin – včasih v obliki lovke hobotnice, drugič v obliki živali iz džungle, tretjič v obliki superjunaka,« pojasnjujejo s televizijskega programa za otroke Minimax.

Dodali so še, da bo po novem posodobljena tudi spremljajoča glasba identa, jingli in špice, a bodo ohranili poznane melodije ter hkrati še dodatno poudarili vzdušje pustolovskega sveta. Z avgustom pa bo prenovljeni kanal Minimax bogatejši tudi za nove serije in filme, ki bodo žanrsko ostali zvesti otrokom, željnim pustolovščin. Prvi bosta startali dve novi seriji – ‘Ernest&Rebeka’ ter ‘Zikova tablica’.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.