Naslovnica Oglaševanje Rezervni deli za vse vrste traktorjev na enem mestu

Rezervni deli za vse vrste traktorjev na enem mestu

Avtor: Spletno Uredništvo

V kmetijskem in gozdarskem sektorju je traktor nepogrešljiva pomoč. Večkrat se zgodi, da se del na traktorju ali ostali kmetijski mehanizaciji tudi pokvari.

Rezervni deli za vse vrste traktorjev na enem mestu (foto: Facebook/Klasje kranj)

 

 

Nakup rezervnega dela tako postane neizogibno opravilo. Ker pa v današnjem hitrem tempu življenja, pogosto nimamo časa iskati kvalitetnih rezervnih delov, smo v podjetju Klasje d.o.o. iz Kranja, pravi naslov za vas.

Že vse od leta 1996 smo specialisti za svetovanje in prodajo rezervnih delov za vse modele traktorjev in ostale kmetijske mehanizacije. V naši bogati ponudbi boste našli visoko kvalitetne rezervne dele tako za starejše kot tudi novejše modele traktorjev ter njihove priključke. Nudimo pa tudi traktorski potrošni material. Že vse od leta 1996 smo specialisti za svetovanje in prodajo rezervnih delov za vse modele traktorjev in ostale kmetijske mehanizacije. V naši bogati ponudbi boste našli visoko kvalitetne rezervne dele tako za starejše kot tudi novejše modele traktorjev ter njihove priključke. Nudimo pa tudi traktorski potrošni material.

 

PRODAJA REZERVNIH DELOV ZA TRAKTORJE

V naši raznoliki in bogati ponudbi boste našli rezervne dele za različne znamke traktorjev kot so: Zetor, Ursus, Tomovinkovič, Kubota, John Deere, Univerzal, Fiat, Carraro, Landini, Lamborghini, Kioti, Agt, Massey Ferguson, New Holland in še mnoge druge znamke.

Na zalogi imamo rezervne dele za zračne kot tudi vodne hladilne sisteme (zračni filtri, hladilniki in pokrovi za hladilnike, termostate, cevi za vodo in še mnogo drugih rezervnih delov). Na zalogi imamo rezervne dele za zračne kot tudi vodne hladilne sisteme (zračni filtri, hladilniki in pokrovi za hladilnike, termostate, cevi za vodo in še mnogo drugih rezervnih delov).
Ponudbo dopolnjujemo z različnimi motornimi in volanskimi deli. Na zalogi pa imamo tudi sklopke, zavore, različne rezervne dele za zračne zavorne sisteme, hidravlične cilindre in bate.

PRODAJA REZERVNIH DELOV ZA KMETIJSKO MEHANIZACIJO

Med rezervnimi deli za kmetijsko mehanizacijo boste našli: krake za zgrabljalnike ter pajke, obračalne sisteme, nože za kosilnico, kvalitetne rezervne dele za pluge, brane, predsetvenike, freze, mulčarje, sejalniceMed rezervnimi deli za kmetijsko mehanizacijo boste našli: krake za zgrabljalnike ter pajke, obračalne sisteme, nože za kosilnico, kvalitetne rezervne dele za pluge, brane, predsetvenike, freze, mulčarje, sejalnice

OSTALA PONUDBA REZERVNIH DELOV

Prodajni program smo dopolnili z prodajo rezervnih delov za vse vrste kardanov, akumolatorji različnih moči in oblik, različna olja in maziva, krogle za hidravliko in še mnogo drugih delov.

Led brezžične magnetne stop luči (foto: Facebook/Klasje kranj)

 

SERVIS

Pride trenutek, ko se vam traktor ali ostala kmetijska mehanizacija, lahko pokvari. Brez panike saj imamo rešitev za vas. Z veseljem vam bomo ponudili naše profesionalne servisne storitve. Odlikujejo nas predvsem kratki odzivni roki, konkurenčne cene, izobraženi in izkušeni mehaniki, terensko opravljeno delu na področju celotne države.
Med našimi servisnimi storitvami boste našli: servis akumolatorjev, popravilo traktorjev, kardanov, kosilnic, priključkov, motokultivatorjev kot tudi menjavo stekel.

TRAKTOR ZETOR

Zaradi enostavne uporabe in poceni vzdrževanja, je traktor znamke Zetor, med slovenskimi kmetovalci zelo priljubljen.
Tovarna Zetor je bila ustanovljena v Brnu leta 1946. V svoji več kot 70 letni tradiciji poslovanja, so izdelali in prodali več kot milijon traktorjev. Danes boste traktorje Zetor našli v več kot 100 državah po celotnem svetu.

Traktorji Zetor so v veliki meri sestavljeni iz lastnih visokokakovostnih delov, vključno z motorjem, kateri je znan po svoji zanesljivosti in izredni moči.

Traktor znamke Zetor je med slovenskimi kmetovalci zelo priljubljen. (foto: Facebook/Klasje kranj)

 

Vse dodatne informacije dobite v naši poslovalnici v Kranju. Postanite tudi vi naša zadovoljna stranka.

Klasje d.o.o.
Cesta na Klanec 9, 4000 Kranj

Kontakti:
Tel / Fax: 04/ 233 – 13 – 75
Tel: 04/ 233 – 57 – 10
Gsm: 041/ 628 – 065
E-mail: info@klasje.eu
Spletna stran: www.klasje.eu

Delovni čas:
Od ponedeljka do petka: od 07:00 do 19:00 ure.
Sobota od 08:00 do 13:00 ure.
Nedelja in prazniki zaprtoNedelja in prazniki zaprto

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.