Naslovnica Trendi Punce mojega brata so zelo popularne

Punce mojega brata so zelo popularne

Avtor: Spletno Uredništvo
Z medijske družbe PRO Plus so sporočili, da je nova slovenska komična serija ‘Vse punce mojga brata’ med uporabniki storitve VOYO že v začetni fazi predvajanja požela velikanski uspeh. V prvih dveh tednih je namreč serija zabeležila več kot 250.000 ogledov in se s tem postavila na prvo mesto med vsemi VOYO originali.
Vid Valič med redkimi trenutki sprostitve (foto: Urša Premik/VOYO)

Kar štirideset odstotkov VOYO naročnikov si je že ogledalo vsaj eno epizodo nove slovenske komične nanizanke ‘Vse punce mojga brata’, v kateri blestita brata Domen in Vid Valič. Med vsemi uporabniki, ki so že gledali novo serijo, je celo tretjina takšnih, ki so si na mah oziroma zapored ogledali vseh dvanajst delov prve sezone. Poleg tega je nanizanka že po dveh tednih zabeležila več kot 250.000 ogledov, kar je največ med VOYO originali.

»Hudomušne anekdote dveh bratov, izkušnje z nežnejšim spolom, prigode skupnega življenja pod isto streho, življenjske odgovornosti in teme, ki ostajajo skrite pod gladino domišljijskih svetov, so prepričale gledalke in gledalce. Domen in Vid Valič sta za zgodbo sicer uporabila vse izkušnje, ki jih imata z nežnejšim spolom, kot prava gentlemana pa seveda vseh podrobnosti v seriji nista izdala,« so skrivnost uspeha pojasnili s PRO Plusa.

A serija ne temelji le na avanturah bratov Valič. Njuni vlogi dopolnjujeta Ajda Smrekar (Domnovo dekle Anja) in ter Beti Strgar(Anjina prijateljice in bivša Vidova ‘znanka’ Kiki), v nanazanki pa igrajo še Vanja Plut, Ana Špik, Primož Petkovšek, Nebojša Pop Tasić, Alenka Kraigher, Tijana Zinajić, Sašo Weilgoni, Živa Selan, Luka Marčetič, Barbara Medvešček, Alenka Tetičkovič, Rok Kunaver…

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.