Naslovnica Trendi Prvi radijski program v ponedeljek v živo s sejma v Gornji Radgoni

Prvi radijski program v ponedeljek v živo s sejma v Gornji Radgoni

Avtor: Spletno Uredništvo
Prihajajoči ponedeljek 22. avgusta bo na Prvem programu Radia Slovenija v znamenju Mednarodnega kmetijsko-živilskega sejma AGRA oz. Pomurskega sejma, ki letos praznuje že 60. izvedbo. Med 8. in 18. uro bodo Prvi program oddajali s tradicionalnega prizorišča sejma v Gornji Radgoni.
Prvi radijski program v ponedeljek v živo s sejma v Gornji Radgoni

Potujoči studio Prvega programa Radia Slovenija (foto: SOJ RTV SLO)

Mednarodni kmetijsko-živilski sejem AGRA oz. Pomurski sejem letos slavi spoštljiv jubilej in sicer je tokrat na vrsti že 60. izvedba. Kot so sporočili s Službe za komuniciranje RTV Slovenija, bodo zato v ponedeljek 22. avgusta pripravili poseben radijski spored. Prvi program Radia Slovenija bodo že od jutra oddajali s tradicionalnega prizorišča sejma v Gornji Radgoni, kjer bodo v živo gostili vrsto zanimivih gostov.

Uvodni del sejmu posvečenega ponedeljkovega radijskega programa bo v znamenju vina, saj bodo že ob osmih zjutraj gostili enologa in ocenjevalca vin. Dopoldan se bo nadaljeval s pogovorom ob častitljivem jubileju sejma AGRA oz. Pomurskega sejma. Po deseti uri bo v oddaji ‘Med štirimi stenami’ govora o težavah kmetov in podeželske mladine. Po 11. uri se bodo posvetili (samo)oskrbi z žiti in drugimi kmetijskimi pridelki, popoldan po 16. uri pa digitalnim tehnologijam v kmetijstvu.

»V prihodnost kmetijstva bomo zrli tudi v oddaji Studio ob sedemnajstih, v katerem bo gostovala tudi ministrica za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano. Poleg naštetega boste z nami v ponedeljek spoznali novo medeno kraljico, rejca najtežjega slovenskega bika in slišali, zakaj je letos na sejmu poudarek na ribištvu in ribogojstvu, država partnerica pa Japonska,« so napovedali s Službe za komuniciranje RTV Slovenija.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.