Naslovnica Trendi Prve programske novosti na Kanalu A z rahlo zamudo

Prve programske novosti na Kanalu A z rahlo zamudo

Avtor: Spletno Uredništvo
S PR službe družbe PRO plus so, čeprav z rahlo zamudo, včeraj le oznanili prve programske novosti na Kanalu A v letu 2023. Že v ponedeljek je namreč startala nova večerna informativna oddaja ‘Svet: pregled dneva’, nekaj novosti je tudi glede komičnih serij, pa tudi med večernimi filmi se vsak teden zagotovo najde kaj zanimivega.
Prve programske novosti na Kanalu A z rahlo zamudo

Med večernimi filmi Kanala A se pogosto najde kaj zanimivega (foto: FB Kanal A)

Na Kanalu A sicer tudi s prihodom leta 2023 osrednja dnevno-informativna oddaja ostaja ‘Svet na Kanalu A’, ki je še naprej na sporedu ob 18. uri. Od ponedeljka, 2. januarja pa se ji je brez prevelikega pompa ob 21.00 pridružila še nova večerna informativna oddaja, ki so jo poimenovali ‘Svet: pregled dneva’. Voditelja Nuša Lesar in Gregor Trebušak v tej oddaji  gledalcem predstavljata strnjen pregled dnevnega dogajanja po Sloveniji, EU in preostalem svetu.

»Na enem mestu boste našli strnjeno obliko informativnih poročil, v katerih boste na tekočem z vsem, kar se je zgodilo ta dan,« so sporočilo voditeljev oddaje na Kanalu A posredovali s PR službe medijske družbe PRO plus. To pa ni bila edina programska novost prvih dni leta 2023, saj se je nekaj novosti zvrstilo tudi med humorističnimi serijami, ki so med delovniki na Kanalu A na sporedu v večernih urah.

Tako humoristični seriji ‘Nor zmeden, normalen’ (ob 18.50) po novem najprej sledi serija ‘Pisarna’. Gre za priredbo istoimenske britanske komedije, ki se dogaja v podjetju Dunder Mifflin, zgodba pa govori o zmedenemu šefu, pisarniškem kaosu in že kar obupu vseh vpletenih. Po ‘Pisarni’ sledita dve epizodi znane serije ‘Dva moža in pol’ (s Charliejem Sheenom), ki sta na sporedu takoj po 20. uri.

Ob 21. je kot že rečeno na vrsti večerni dnevnik, potem pa na Kanalu A ob 21. uri sledi še večerni film. Tudi med večernimi filmi se pogosto najde kakšen privlačen – tako bo na primer jutri (petek, 7. januarja) ob 21. 30 na vrsti film ‘Mehikanka’ s slavnima igralcema Julio Roberts in Bradom Pittom v glavnih vlogah.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.