Naslovnica Trendi Prve dni marca se začenja sedma sezona Delovne akcije

Prve dni marca se začenja sedma sezona Delovne akcije

Avtor: Spletno Uredništvo
S POP TV so pravkar napovedali novo sezono oddaje ‘Delovna akcija’. To bo že sedma sezona serije, v kateri se prostovoljno pomaga ljudem, ki imajo resne težave z bivališči, pričela pa se bo v nedeljo, 3. marca ob 20. uri.
Prve dni marca se začenja sedma sezona Delovne akcije

Voditeljica oddaje Ana Praznik (foto: PR POP TV)

Z najbolj prestižnega zasebnega TV programa v Sloveniji že dolgo ni bilo nobenih novosti, sedaj pa so s POP TV sporočili, da se bo s prihodom meseca marca vrnila tudi oddaja ‘Delovna akcija’. Voditeljica oddaje ostaja Ana Praznik, ki bo z ekipo izkušenih mojstrov poskrbela, da bodo ljudem ponovno pomagali iz težav. Zato tudi letos s POP TV napovedujejo, da bo za spremljanje serije potrebno pripraviti robčke.

Ustvarjalci serije bodo spet priskočili na pomoč ljudem, ki živijo v takšnih prostorih, da so nujno potrebne prenove, a si zaradi raznih okoliščin le-te ne morejo privoščiti ali je ne morejo izpeljati sami. »Delovna akcija je koncept oddaje, ki je blizu gledalcem in sedaj po sedmih letih ti že dobro vedo, kako vse skupaj poteka. Tega ne bomo spreminjali. Je pa unikatna naša energija – med mojstri in mano in zato je vsaka oddaja, vsaka sezona vedno znova zelo posebna.

Zato je pomembno, kakšne vrednote sporočamo preko oddaje – pomoč sočloveku, empatije, strpnost in neobsojanje. Tega slednjega se moramo še posebej zavedati. Tudi odrasli,« je pred pričetkom nove, že sedme sezone povedala voditeljica oddaje Ana Praznik. Srečne konce ne preveč srečnih zgodb bo na programu POP TV moč spet spremljati vsako nedeljo, od 3. marca dalje, ob 20. uri.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.