Naslovnica Gospodarstvo Prva za letos razpisana turistična sejma bosta hibridna

Prva za letos razpisana turistična sejma bosta hibridna

Avtor: Spletno Uredništvo

Slovenska turistična organizacija je objavila prvi dve letošnji prijavnici za udeležbo na turističnih sejmih v tujini. Gre za sejma IMTM Tel Aviv 2021 in ATM Dubai 2021, ki bosta sicer letos predvidoma potekala tako v živo kot tudi preko spleta – torej v hibridnem formatu.

Prizor z ene od prejšjih izvedb sejma ATM Dubai v Združenih arabskih Emiratih (foto:wtmatm.mediafiler.net)

 

Slovenska turistična organizacija (STO) je na svojih omrežjih objavila prvi dve letošnji prijavnici za udeležbo na sejmih v tujini. Gre za sejma IMTM Tel Aviv 2021 in ATM Dubai 2021, ki bosta letos predvidoma potekala v hibridni obliki. Zaradi pandemije koronavirusa so se morali namreč organizatorji prilagoditi in ne glede na morebitne zdravstvene razmere zagotoviti izvedbo obeh prireditev.

»Organizatorji največjega vsakoletnega strokovnega turističnega sejma v vzhodnem Sredozemlju IMTM – International Mediterranean Travel Market 2021 so se odločili, da se bo sejem 9. februarja začel v virtualni obliki in na tak način se bodo aktivnosti izvajale vse do začetka borze v živo v Izraelu, ki pa je načrtovana v terminu od 15. do 16. junija,« so glede izraelskega sejma pojasnili s STO.

Prav obratno od tega pa bo največja turistična borza na področju Srednjega vzhoda Arabian Travel Market (ATM) Dubai najprej bo med 16. in 19. majem v Združenih arabskih Emiratih potekala v živo. Šele nekaj dni kasneje, natančneje med 24. in 26. maja, pa bo na sporedu še spletni del dogodka s številnimi webinarji in organizirano možnostjo B2B spletnih sestankov. STO vabi slovensko turistično gospodarstvo k prijavi na oba dogodka, tako v živo, kot tudi prek speta.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.