Naslovnica Trendi Prva sezona serije V imenu ljudstva se izteka, takoj ji bo sledila druga

Prva sezona serije V imenu ljudstva se izteka, takoj ji bo sledila druga

Avtor: Spletno Uredništvo
Na TV Slovenija 1 se bo v nedeljo iztekla prva sezone domače kriminalne serije ‘V imenu ljudstva’, ki so jo poimenovali ‘Dolina rož’. Že prihodnjo nedeljo pa bo sledila prva epizoda nove sezone, poimenovane ‘V imenu ljudstva 2’, kjer se bo zgodba nadaljevala okrog korupcijske afere v farmacevtsko–zdravstvenih poslih.
Prva sezona serije V imenu ljudstva se izteka, takoj ji bo sledila druga

Prizor iz ene od prihajajočih epizod serije ‘V imenu ljudstva 2’ (foto: SOJ RTV SLO)

Služba za komuniciranje RTV Slovenija (SOJ RTV SLO) je najavila, da v nedeljo 20. februarja starta druga sezona domače kriminalne serije ‘V imenu ljudstva’. Pred tem pa se bo že to nedeljo (13. februarja) najprej zaključila prva sezona te napete zgodbe, ki so jo poimenovali ‘Dolina rož’. Zaradi zimskih olimpijskih iger se bosta tako zadnji del prve sezone, kot tudi uvodna epizoda druge, v nedeljo zvečer na TV SLO 1 pričela ob 20.20.

Preostalih 7 epizod (‘V imenu ljudstva 2’ skupno šteje osem delov) pa bo nato ob nedeljah na sporedu točno ob 20. uri. Glavni liki serije ostajajo isti, a se zapletejo v novo zgodbo. »Nika, Borut, Sebastijan, Tomaž, Majda in njihovi sorodniki, prijatelji in kolegi se po kratkem zatišju odkritij gradbenih malverzacij v prvi sezoni, nehote zapletejo v nove korupcijske afere, tokrat lokalnih in globalnih medicinsko – farmacevtskih poslov,« se glasi zelo strnjena napoved nove sezone.

V glavnih vlogah igrajo Ajda Smrekar (Nika), Rok Vihar (Borut), Urban Kuntarič (Sebastijan), Brane Grubar (odvetnik Jože Zajc), Vesna Jevnikar (Nikina mama Majda), Branko Završan (Nikin oče Tomaž), Lučka Počkaj (novinarka Danijela), Jernej Gašperin (Peter), Lucija Harum (odvetnica Špela), Karin Komljanec (odvetnica Sabrina) in Vlado Novak (Nikin dedek Miro, upokojeni kriminalist).

Novi obraz v drugi sezoni pa bodo Gaja Filač (Živa), Helena Peršuh (Živina mati Anica), Primož Pirnat (inšpektor Verbič), Primož Vrhovec (direktor Slatenšek) in Janez Starina (čebelar Božo). Serijo poleg napete zgodbe in visokega nivoja igre odlikuje še odlična glasba, ki je delo skladatelja, producenta in instrumentalista ter člana skupine Siddharta Tomaža Okrogliča Rousa. Vsa glasba serije pa bo kmalu na voljo tudi na dveh zgoščenkah ZKP RTV Slovenija.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.