Naslovnica Trendi Prva resna kriza, odlična gledanost in Poroka na drugi pogled

Prva resna kriza, odlična gledanost in Poroka na drugi pogled

Avtor: Spletno Uredništvo
Ljubezenski eksperiment ‘Poroka na prvi pogled’,  ki je na Planet TV na sporedu od ponedeljka do srede ob 21. uri, je že postregel z drugo ceremonijo zaobljub in pa tudi s prvo resno krizo. Zadnje oddaje so pritegnile presenetljivo veliko mladih gledalcev, danes pa se začenja še vzporedna oddaja ‘Poroka na drugi pogled’, kjer bodo podrobno predebatirali celotno dogajanje.
Prva resna kriza, odlična gledanost in Poroka na drugi pogled

Prvih šest potencialnih mladoporočenk ‘Poroke na prvi pogled’ (foto: PR Planet TV)

Pari, ki sodelujejo v oddaji Planet TV ‘Poroka na prvi pogled’, so na pričetku tedna že opravili z drugo ceremonijo zaobljub in prišlo je tudi do prve resne krize. Udeleženka Sanela se je namreč odločila, da želi zapustiti snubca Andraža oziroma oddajo. Pravila oddaje (pa naj gre za ljubezenski eksperiment, resničnostni šov ali za adrenalinsko avanturo) velevajo, da mora par ostati skupaj še vsaj en teden, tudi če se en odloči za slovo. Gledanost pa medtem raste.

»Oddaja še posebno odlično gledanost dosega v skupni žensk med 18 in 64 leti, ponedeljkova oddaja je imela v tej skupini celo 10,6-odsotni povprečni rating in 28,3-odstotni delež gledalcev. V skupini mlajših gledalcev (med 18 in 39 leti) je bila Poroka na prvi pogled najbolj gledana oddaja med vsemi,« so o rezultatih raziskave gledanosti agencije AGB Nielsen Media Research med drugim zapisali na Planet TV.

Danes pa se bo ‘Poroki na prvi pogled’ ob 21. uri pridružila še nova oddaja ‘Poroka na drugi pogled’. Gre za posebno komentatorsko oddajo, kjer bodo Špela Grošelj, Tanja Kocman in Milan Gačanovič – Gach debatirali in premlevali najbolj zanimive dogodke tega tedna v  ‘Poroki na prvi pogled’. Tako bo danes govora tudi o zadnjem paru, ki je pravkar vstopil v oddajo in o morebitni sedmi poroki…

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.