Naslovnica Gospodarstvo Promocija slovenskega gospodarstva prek ambasadorjev in prek spleta

Promocija slovenskega gospodarstva prek ambasadorjev in prek spleta

Avtor: Spletno Uredništvo

Javna agencija za promocijo slovenskega gospodarstva SPIRIT Slovenija te dni pripravlja dva večja dogodka. Najprej bo že jutri po dolgem času spet pripravila javno novinarsko konferenco in hkrat tudi predstaviila ambasadorje slovenskega gospodarstva. Prihodnji torek pa se napoveduje zelo aktualen webinar ‘Italijanski trg – izzivi in priložnosti v času novih razmer’.

Promocija slovenskega gospodarstva prek ambasadorjev in prek spletaZdaj je potrebno zavihati rokave in pohiteti – še preden pride nova recesija (foto: wallpaperflare.com)

 

Javna agencija SPIRIT Slovenija bo jutri (v četrtek, 18. junija 2020) ob 14. uri v Kristalni palači ljubljanskega BTC-ja pripravila novinarsko konferenco ter tudi predstavitev ambasadorjev slovenskega gospodarstva. Agencija je namreč pred kratkim povzdignila 19 slovenskih podjetij in organizacij za ambasadorje gospodarstva in sicer v sklopu mednarodne promocije Slovenije prek projekta ‘I FEEL SLOVENIA. GREEN. CREATIVE. SMART.’

»Gre za izjemne predstavnike slovenskega gospodarstva, ki bodo s svojimi inovativnimi izdelki, storitvami in rešitvami prispevali k prepoznavnosti Slovenije kot tehnološko razviti, ustvarjalno naravnani in zeleni državi ter promociji stabilnega in naprednega slovenskega poslovnega okolja,« so pojasnili s SPIRIT Slovenija. Dogodek bo minil predvsem v znamenju predstavitev ambasadorjev ter pregleda aktualnih promocijskih aktivnosti agencije in drugih državnih struktur.

Za prihodnji torek (16. junija 2020) pa SPIRIT Slovenija pripravlja spletno predavanje, ki so ga poimenovali ‘Italijanski trg – izzivi in priložnosti v času novih razmer‘. Dogodek se bo pričel ob 10. uri in bo do predvidoma 11.30 potekal prek platforme ZOOM. Na tem webinarju bo govora o aktualnem gospodarskem dogajanju v Italiji, o možnostih vstopa na ta bogati trg, o protokolih glede prečkanja meje in o virtualnem dogodku ‘Forum Agenti’, prek katerega potekajo spletna B2B srečanja z italijanskimi agenti.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.