Naslovnica Oglaševanje Prodaja in servis izvenkrmnih motorjev

Prodaja in servis izvenkrmnih motorjev

Avtor: Spletno Uredništvo

Poletje je čas, ko se marsikdo izmed nas prepusti objemu morskih valov in morske užitke doživlja neposredno na morski gladini.

Poletje je čas, ko se marsikdo izmed nas prepusti objemu morskih valov…. (foto: Enter Point Slovenija) 

 

Poleg plavanja in potapljanja se veliko ljudi navdušuje nad plovbo po prostranem morju širom celotne zemeljske oble. Za brezskrbno plovbo je v veliki večini “odgovorna” brezhibna navtična oprema. Zato vam v našem podjetju Navtika Rožej že vse od leta 1996 nudimo profesionalni servis kot tudi prodajo izvenkrmnih motorjev znamke Yamaha in Suzuki.

V več kot 20 letni tradiciji poslovanja smo si skozi kvalitetno in profesionalno opravljeno storitev ter korektnim odnosom, pridobili zaupanje in zadovoljstvo številnih uglednih strank. Naše stranke segajo po celotnem Jadranu in še dlje.

 

IZVENKRMNI MOTORJI YAMAHA

Kot že samo ime pove je to motor, kateri je nameščen na zunanjem delu krme. Najpogosteje se uporablja za pogon manjših vodnih plovil. Izvenkrmni motorji priznane legendarne blagovne znamke Yamaha so sinonim za vzdržljivost in kakovost.

Poleg izvenkrmnih motorjev pa smo našo ponudbo dopolnili tudi z napihljivimi čolni, generatorji in vodnimi skuterji. V času, ko so ceste in ulice pokrite s snežno odejo, lahko brez slabe vesti pozabite na lopato in dolge ure kidanja. Za vas imamo v ponudbi tudi Yamaha snežno frezo, katera vam bo prihranila obilico časa ter se ne boste naprezali.

Našo ponudbo smo dopolnili z vodnimi skuterji za vroče poletne dogodivščine… (foto: Enter Point Slovenija)

 

IZVENKRMNI MOTORJI SUZUKI

Vsem profesionalnim uporabnikom navtične opreme kot tudi ljubiteljskim uporabnikom, blagovne znamke Suzuki ni potrebno specifično predstavljati.

Mineva že več kot 50 let odkar so izdelali prvi izvenkrmni motor. Skozi vsa leta delovanja so si pridobili sloves kvalitetnega in zaupanja vrednega proizvajalca izvenkrmnih motorjev. Motorje odlikuje predvsem nižja teža, večletna brezskrbna uporaba, ekonomična oziroma zmanjšana poraba goriva ter odlično razmerje med kakovostjo in ceno. Poleg izvenkrmnih motorjev imamo tudi napihljive čolne iste blagovne znamke.

Obvezno prevozno sredstvo za nora doživetja na morski gladini…. (foto: Enter Point Slovenija)

 

Za vse nadaljne informacije in naročilo storitev smo dosegljivi na spodaj navedenih kontaktih. Veselimo se skupnega sodelovanja.

 

Navtika Rožej, Luka Rožej s.p.
Blatnica 16
1236 Trzin

Kontakti:
Tel: 01/ 562 – 11 – 20
Fax: 01/ 562 – 11 – 38
Gsm: 041/ 369 – 177
E-mail: info@navtika-rozej.si
Spletna stran: www.navtika-rozej.si

Delovni čas:
Od ponedeljka do četrtka: od 08:00 do 18:00 ure
Petek od 08:00 do 17:00 ure

 

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.