Naslovnica Trendi PRO Plus je razširil svoj informativni program

PRO Plus je razširil svoj informativni program

Avtor: Spletno Uredništvo
Včeraj so gledalci informativnih oddaj Svet na Kanalu A in 24UR na POP TV dočakali vrsto novosti. Oddaje so bile osvežene, nadgrajene in tudi malce razširjene. Tako naj bi se po novem na teh dveh TV-programih družbe PRO Plus vsak teden nabralo za 70 minut več vsebin.
PRO Plus je razširil svoj informativni program

Adi Omerović bo govoril o borzah, delnicah, kriptovalutah, investiranju, gibanju cen… (foto: PR PRO Plus)

Na programu POP TV bodo odslej ob 16.00 na vrsti prva poročila ’24UR novice’. V tem strnjenem pregledu bodo nanizali najpomembnejše novice dneva, nato pa bo ob 17.30 na vrsti druga informativna oddaja ’24UR Popoldne’. Najbolj gledana večerna poročila na slovenskem trgu ’24UR’ ostajajo na programu ob19.00, zadnja dnevna informativna oddaja ’24UR Zvečer’ pa se bo pričenjala ob 22:15.

Zaradi novih tedenskih rubrik se bo oddaja ‘SVET na Kanalu A’, ki se pričenja ob 18.00, razširila na skoraj eno uro trajanja. Vsak ponedeljek bo novinar Adi Omerović pripravil rubriko ‘Finančni svet’, ob torkih bo Sara Volčič preiskovala kriminalne zgodbe, Ana Marija Ficko bo ob sredah pripravljala obsežnejše reportaže, ob četrtkih pa bo ekipa ‘Dejstev’ preverjala različne aktualne teme, ki se tičejo mnogih Slovencev.

»Gledalcem bomo tako tedensko ponudili 70 minut informativnih vsebin več. S spremembo programske sheme bomo tako omogočili kar dve uri in pol kakovostnih poročil v kosu; naprej s popoldanskimi poročili na POP TV, s Svetom na Kanalu A in nato z osrednjo oddajo 24UR. Prav tako verjamemo, da bomo z obogatenim Svetom zadovoljili tudi najbolj zahtevno občinstvo,« je dejal vodja informativnega uredništva Damjan Košec.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.