Naslovnica Kronika Pogrešan je moški iz Kisovca, o zadnjih dveh izginulih pa nič novega

Pogrešan je moški iz Kisovca, o zadnjih dveh izginulih pa nič novega

Avtor: Spletno Uredništvo
Policija je objavila informacijo, da je pogrešan še tretji človek v zadnjih dveh tednih. Tokrat gre za 52-letnega Petra Podlesnika iz Kisovca. Tudi o usodi izginulega 16-letnega Žige Povšeta iz naselja Dobovo pri Otočcu in pogrešanega 37-letnega Daniela Miševskega iz koroškega kraja Čečovje pa ni znanega nič novega.

Pogrešan je moški iz Kisovca, o zadnjih dveh izginulih pa nič novega

Nazadnje so bili uslužbenci Policijske postaje Zagorje ob Savi obveščeni, da svojci pogrešajo 52-letnega Petra Podlesnika iz Kisovca. Žal v sporočilu za javnost niso zapisali, od kdaj ga bližnji točno pogrešajo, vendar so nedvomno bolj pomembni podatki o njegovem videzu. Izginuli ima precej kratke sive lase, je neobrit, nosi dioptrijska očala, visok je okrog 190 cm in je suhe postave.

Ko so ga nazadnje videli, naj bi bil oblečen v črne športne hlače in obut v svetlo rjave natikače. Seveda Policija in svojci prosijo za kakršnekoli informacije, ki bi jim pomagale. Enako velja za ostale primere izginulih oseb, še posebej za preostali dve izginotji, do katerih je prišlo v zadnjih dveh tednih. Tako svojci že od srede 30. avgusta pogrešajo 16-letnega Žigo Povšeta iz naselja Dobovo pri Otočcu.

»Od doma je odšel peš, a obstaja možnost, da se je v sredo in četrtek že nahajal na območju Prekmurja (Prosenjakovci, Berkovci, Selo, Čikečka vas). Pogrešani je visok okoli 170 cm, težek okoli 70 kg in športne postave, ima daljše svetlo rjave lase. Ob odhodu je bil obut v črne športne copate ter oblečen v črno trenirko in majico,« so po prijavi izginotja mladoletnika zapisali policisti, potem pa se do danes ni pojavila nobena nova informacija.

Še nekaj dni pred tem so bili policisti Policijske uprave Celje obveščeni, da svojci pogrešajo 37-letnega Daniela Miševskega iz Čečovja, občina Ravne na Koroškem. Tudi o njem ni bilo objavljenega nič novega, nazadnje pa so ga videli v četrtek, 24. avgusta, okrog 7. ure zjutraj na avtobusni postaji v Čečovju. Najverjetneje je bil tedaj oblečen kratke vojaške hlače in majico s kratkimi rokavi ter obut v črne športne copate.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.