Naslovnica Gospodarstvo Pričenja se poslovna borza Conventa

Pričenja se poslovna borza Conventa

Avtor: Spletno Uredništvo

Ljubljana bo jutri in pojutrišnjem ponovno center evropskega poslovno-kongresnega dogajanja. V okviru poslovne borze Conventa, ki bo potekala na Gospodarskem razstavišču, bo več kot 110 ponudnikov kongresnih storitev iz Nove Evrope svojo ponudbo predstavilo vabljenim gostom iz več kot 40 držav.

Nedvomno zelo originalen del reklamnega plakata Convente (foto: slovenia.info)

 

Poslovna borza kongres Conventa ni le enkraten dogodek, temveč vključuje kar tri programske sklope: Conventa Experience (butična poslovna borza Conventa), Conventa Trade Bar (dogodek, ki preko leta potuje po regiji jugo-vzhodne Evrope z namenom promocije znanja ter povezovanja regionalne kongresne industrije) ter Conventa Crossover (festival dogodkov in marketinga), sporočajo s Slovenske turistične organizacije (STO).

Vsako leto na Conventi, poslovni borzi Nove Evrope, poteka več kot 3500 vnaprej dogovorjenih osebnih sestankov med ponudniki in organizatorji dogodkov in vsako leto privablja več udeležencev. Kot vsako leto bo tudi letos poskrbljeno za osebno izkušnjo vabljenih gostov. Organiziranih bo 9 različnih študijskih potovanj, ki bodo vabljenim gostom omogočila osebno izkušnjo destinacije ter osebno spoznavanje s ponudbo, predstavljeno na poslovni borzi.

S poslovno borzo pa je povezana tudi nagrada ‘Meetings Star’, ki je v desetih obstoja postala v krogu organizatorjev dogodkov in v stroki prepoznavna kot ena redkih, ki se podeljuje na osnovi izdelanih standardov in kriterijev. Nagrado za najboljše kongresne destinacije, hotele in kongresne centre v Novi Evropi podeljujeta revija Kongres in Conventa.

Zmagovalci posameznih kategorij bodo razglašeni na svečanosti že danes, na predvečer začetka poslovne borze Conventa. Prireditev se bo začela v Kosovelovi dvorani Cankarjevega doma ob 18. uri. 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.