Naslovnica Trendi Premieri filmov Moja obilna grška poroka 3 in Nuna 2

Premieri filmov Moja obilna grška poroka 3 in Nuna 2

Avtor: Spletno Uredništvo
Med kino novostmi prihajajočega tedna velja tokrat posebej omeniti komedijo in grozljivko. Naslov komedije je namreč ‘Moja obilna grška poroka 3’, naslov grozljivke pa ‘Nuna II’.
Premieri filmov Moja obilna grška poroka 3 in Nuna 2

Prizor iz prihajajočega tretjega dela zagotovo najbolj grške filmske franšize (foto: cineplexx.si)

V sredo bo v slovenske kinematografe premierno vstopila nova zelo zabavna produkcija – komedija ‘Moja obilna grška poroka 3’. Gre torej za tretji del uspešnice o ljubezenskih in ostalih življenjskih prigodah tipične grške družine. Posebnost te filmske franšize je ta, da prizori niso plod fantazije običajnih piscev holivudskih scenarijev, ampak gre za zelo resnično ponazoritev grškega načina življenja, ki jo lahko na filmsko platno pretvori le nekdo, ki je grškega rodu.

Za to ima največ zaslug glavna igralka Nia Vardalos, ki je seveda Grkinja po poreklu, zato je napisala scenarij za vse tri filme, tokrat pa je celo zasedla tudi režiserski stolček. Poleg nje so v glavnih vlogah še John Corbett, Elena Kampouris, Gia Carides, Joey Fatone, Louis Mandylor, Lainie Kazan in Andrea Martin. Velja pa dodati, da je med producenti filma ob Riti Wilson in Garyu Goetzmanu tudi slavni Tom Hanks.

»V prvem delu komedije iz leta 2002 spoznamo svojeglavo Toulo (Nia Vardalos), ki se zagleda v postavnega neznanca Iana (John Corbett), s katerim prične hoditi na zmenke, se kmalu poročita in se trudita povezati svoji družini. V drugem delu (2016) se zakonca srečujeta s težavami z odraščajočo najstniško hčerko, pa tudi z iskrico v zakonu, velika družina se pripravlja na še obilnejšo grško poroko,« so najprej spomnili v napovedniku novega filma.

Tokrat pa se bo družina Portokalos odpravila na družinsko srečanje nazaj v matično Grčijo, pri tem pa bo seveda doživela celo serijo zabavnih dogodivščin, ljubezenskih zapletov in nepričakovanih življenjskih preobratov. Vse ob neizbežno polnem želodcu, seveda. Zanimivo, v sredo pa bo že pred to komedijo premiero doživela tudi grozljivka in sicer gre za film ‘Nuna II’.

 

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.