Naslovnica Gospodarstvo Hisense je podaljšal svoje strateško partnerstvo z UEFO

Hisense je podaljšal svoje strateško partnerstvo z UEFO

Avtor: Spletno Uredništvo
S kitajske korporacije Hisense, ki je lastnica blagovne znamke Gorenje, so oznanili, da so podpisali pogodbo o globalnem sponzorstvu za prihodnje evropsko nogometno prvenstvo UEFA EURO 2024 in še za vrsto drugih prireditev pod okriljem Evropske nogometne zveze v naslednjih letih.
Hisense je podaljšal svoje strateško partnerstvo z UEFO

Hisense je ob podpisu pogodbe objavil tudi priložnostno grafiko (foto: Hisense/IPPR)

Kitajski tehnološki velikan Hisense je pravkar podpisal pogodbo o sponzorstvu za prihodnje Evropsko nogometno prvenstvo. Sicer bo UEFA EURO 2024 o v celoti gostila Nemčija, tekmovanje pa bo razdeljeno med desetimi nemškimi mesti – Berlinom, Minhnom, D Dortmundom, Stuttgartom, Gelsenkirchenom, Hamburgom, Düsseldorfom, Kolnom, Frankfurtom in Leipzigom.

Korporacija Hisense, ki je tudi lastnica blagovne znamke Gorenje, bo v sklopu pravkar podpisane pogodbe postalo tudi sponzor kvalifikacij za EP v letih 2023-24 in 2025-26, za finale UEFA Nations League leta 2025, za mladinski EP oz. UEFA U21 EURO 2025, za dvoboj med klubskimi prvaki Evrope in Južne Amerike Finalissima 2024 ter za EP v futsalu UEFA Futsal 2026, ki bo potekalo na Poljskem.

Športni marketing tako še naprej ostaja zelo pomemben element globalne rasti podjetja Hisense in gradnje prepoznavnosti blagovne znamke po vsem svetu. V zadnjih petih letih se je prepoznavnost blagovne znamke Hisense v tujini skoraj podvojila, pri čemer so sponzorstva in povezovanje s turnirji prispevali h kar25-odstotnemu povečanju same prepoznavnosti blagovne znamke po svetu.

»Hisense in UEFA imata podobne ambicije, ko gre za trajnost in ekološko usmerjenost. Od energetsko varčnih laserskih televizorjev do globalnih pobud za varstvo okolja, Hisense vlaga v inovacije in zagotavlja okolju prijaznejše izdelke za zdravo življenje potrošnikov,« so ob tem podpisu pogodbe še poudarili s Hisenseja.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.