Naslovnica Trendi Premera meseca Vojska enega je dvojno aktualna

Premera meseca Vojska enega je dvojno aktualna

Avtor: Spletno Uredništvo
S Pro Plusa so napovedali, da bo premiera meseca septembra na programu KINO, ki pravkar praznuje 10 let obstoja, komedija ‘Vojska enega’ (Army Of One). Film bo sporedu na 11. septembra ob 20. uri in čeprav gre za komičen film, je povezan z 20. obletnico terorističnih napadov v ZDA.
Nicolas Cage bo v glavni vlogi filmske premiera meseca na programu KINO (foto: PR Pro Plus)

 

Z največje slovenske zasebne medijske družbe Pro Plus so že na začetku meseca objavil spomnili, da njihovi tematski TV programi KINO (filmi), BRIO (romantika) in OTO (otroški) praznujejo prvih 10 let obstoja. S praznovanjem okrogle obletnice so pričeli že 1. septembra in sicer s posebnimi vsebinami na vseh treh programih. KINO – najbolj filmski program mreže Pro Plus ta mesec z izborom vsebin potuje od svežih uspešnic Hollywooda, pa vse do zimzelenih filmskih klasik.

»Premiera meseca septembra bo tako filmska uspešnica Vojska enega (Army Of One), ki bo na sporedu 11. septembra ob 20. uri. Vrhunska igralska zasedba, Nicolas Cage, Russell Brand, Denis O’Hare, Wendi McLendon-Covey in drugi, se v ameriškem komičnem filmu po osebnem obisku samega Boga odloči, da se poda na pustolovščino po puščavah v Pakistanu, kjer bodo vodjo Al Kaide Osamo bin Ladna privedli pred sodišče,« vsebino filma razkriva napovednik.

Sicer na tematskem, za filmske produkcije specializiranem programu KINO vsak mesec skrbijo, da je tematski sklop povezan z aktualnim dogajanjem. Tako bo tokrat tudi filmska premiera meseca ‘Vojska enega’ celo dvojno aktualna – film bo namreč predvajan prav na dan 20. obletnice terorističnih napadov na ZDA in hkrati v času, ko so se morale ZDA in njihovi zavezniki neslavno umakniti iz Afganistana.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.