Naslovnica Trendi Predvolilni program na POP TV, Kanalu A in na 24ur.com

Predvolilni program na POP TV, Kanalu A in na 24ur.com

Avtor: Spletno Uredništvo
Na POP TV se je včeraj pričelo predvolilno programsko obdobje. Čez slab mesec, natančneje 23. oktobra bodo namreč v Sloveniji na vrsti volitve za predsednika države. Na POP TV bodo tudi tem volitvam namenili veliko pozornosti, zato bodo pripravili vrsto predstavitev kandidatov in pa tudi dve večji skupni soočenji. Predvolilno obdobje pa bodo spremljali tudi na drugih kanalih družbe PRO Plus.
Predvolilni program na POP TV, Kanalu A in na 24ur.com

Tako izgleda ‘Dejstvometer’, ki bi ga lahko poimenovali tudi ‘Lažometer’ (foto: 24ur.com)

Včeraj se je s predstavitvami prvih dveh kandidatov za novega predsednika Slovenije v oddaji 24UR zvečer tudi na POP TV uradno pričelo predvolilno obdobje. Voditelj Uroš Slak bo tudi danes v oddaji 24UR gostil druga dva predsedniška kandidata, jutri naslednja dva in tako naprej, dokler se ne bodo zvrstili vsi kandidati. Sicer je bilo dan pred iztekom prijav za kandidature potrjenih kandidatov 7, še 7 pa jih je napovedovalo, da bodo vložili kandidature.

“Kandidate za predsednika oziroma predsednico bomo gostili vsak večer, v soočenju bodo deležni vprašanj, na podlagi katerih bodo ljudje lahko ocenili, kakšni politiki so in tudi, kakšni ljudje. Skozi opredeljevanje do trenutnega dogajanja v politiki in družbi bodo ljudje lahko najbolje precenili, kateri kandidat jim je najbližje,” je o predstavitvah predsedniških kandidatov v oddaji 24UR zvečer povedal voditelj Slak.

Na POP TV pripravljajo tudi dve večji skupni soočenji, od katerih bo uvodno na programu v ponedeljek, 17. oktobra (ob 20. uri, vodila ga bo Maja Sodja), drugo pa v petek, 21. oktobra (prav tako ob 20. uri, voditelj bo Uroš Slak). Predvolilni čas bodo spremljali tudi na drugih kanalih družbe PRO Plus, katere del je POP TV. Tako bodo v informativni oddaji Svet na Kanalu A kandidate predstavili na obširen in obenem malce drugačen način.

Na spletni strani 24ur.com bodo prav tako opravili poglobljene intervjuje z vsemi kandidati. Še posebej zanimivo pa bo spremljanje rubrike ‘Dejstva’, v kateri bodo podrobno preverjali resničnost izjav vseh kandidatov za predsednika države. In kot kaže, so tudi že naleteli na prvo neresnico…

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.