Naslovnica Oglaševanje Poslovni in javni objekti morajo ustrezati zaposlenim in obiskvalcem

Poslovni in javni objekti morajo ustrezati zaposlenim in obiskvalcem

Avtor: Spletno Uredništvo

V podjetju ALJA, DAVID URBANIČ s.p. se dobro zavedamo, da imajo vsi poslovni in javni objekti imajo svoje specifične značilnosti, ne glede ali gre za pisarne, urade (poštne, bančne, občinske, državne), zdravniške ordinacije, trgovine, obrtniške delavnice, gostinske lokale, šole, vrtce, verske objekte, prostore društev, športne klube…  

Foto: alja.si

Največkrat je skupna karakteristika poslovnih in javnih objektov ta, da se v njih ne nahajajo le zaposleni, ampak vanje redno prihajajo tudi zunanji obiskovalci. Zato je potrebno že pri izdelavi načrtov za poslovne in javne objekte predvideti posebna območja za zunanje goste in jih ločiti od ostalih prostorov.

Prav tako je potrebno že pri projektiranju poslovnih in javnih objektov predvideti, da jih bodo obiskovale tudi osebe z omejenimi gibalnimi sposobnostmi, za katere je potrebno zagotoviti neovirano gibanje in čim lažji dostop.

Foto: freepik.com/free-vector/

Za nove poslovne in javne objekte je zato skoraj neizbežna zahteva po dvigalih, posebnih sanitarijah in blagih dostopnih klančinah namesto stopnic. Prav tako tudi posebne ograje, pulti oz. okenca, oprijemala in kljuke sodijo na področje specifik poslovnih in javnih objektov. V veliki meri to velja tudi za požarne stopnice, varnostne izhode in posebne označbe v prostorih objekta.

Foto: freepik.com/free-photo/

V podjetju ALJA, DAVID URBANIČ s.p. se zato skupaj z našimi strankami podrobno posvetimo vsaki podrobnosti, saj moramo za poslovne in javne objekte pomisliti na ogromno detajlov, da zagotovimo varno ter hkrati prijetno bivanje za vse obiskovalce in tudi za vse zaposlene.

Naročnik oglasa je Alja, David Urbanič s.p.

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.