Naslovnica Trendi POP TV išče gledalce, po možnosti glasne

POP TV išče gledalce, po možnosti glasne

Avtor: Spletno Uredništvo
Jeseni se na televizijske ekrane vrača zabavni šov ‘Slovenija ima talent’. Takšnih in drugačnih talentov v Sloveniji ne manjka, žirija je že sestavljena, sedaj pa na POP TV potrebujejo le še – gledalce!
Žirija z zadnje serije šova ‘Slovenija ima talent’ ostaja v enaki zasedbi (foto: PR PRO Plus)

POP TV je že konec aprila odprl prijave za novo izvedbo šova ‘Slovenija ima talent’. Bodoče zvezdnike bo moč spremljati na malih ekranih zaslonih letos jeseni, sicer pa bo to že osma slovenska sezona oddaje, ki je ena najuspešnejših globalnih televizijskih franšiz. Licenca za oddajo je bila doslej prodana v več kot 30 držav sveta in povsod so nato tudi posneli svoje verzije šova, ki se v originalu imenuje ‘Got talent’.

Za osmo sezono slovenske izvedbe so že znani člani žirije in sicer so to ponovno Marjetka Vovk, Ana Klašnja, Lado Bizovičar in Branko Čakarmiš. Prijave za udeležbo so torej pričele deževati že pred skoraj tremi meseci, žirija je sestavljena in sedaj na POP TV potrebujejo še gledalce. Zato so pravkar odprli še prijave za publiko, pri čemer bi očitno radi letos imeli zelo odzivno in predvsem glasno občinstvo, ki je pravzaprav neuraden peti član žirije.

»Na podlagi glasnega buuu, ki ga včasih slišimo ob negativnih komentarjih žirantov, so se ti že omehčali in nastopajočim ponudili drugo priložnost. Zdaj imaš priložnost, da svoje mnenje iz občinstva poveš tudi ti in s tem odločaš o usodi nastopajočih. Izdamo vam lahko tudi to, da bodo najbolj kreativni komentatorji dobili svojih ‘pet minut slave’, saj bo lahko na glas v kamero povedal, kaj si misli o nastopajočih,« pravijo na POP TV.

Dodali pa so še informacijo, da se bo nova sezona oddaj v celoti preselila v stavbo POP TV, saj bodo tudi tako imenovane avdicijske oddaje odslej posnete v prostorih te televizijske hiše. Ker bo zaradi logističnih razmer oz. velikosti studia za gledalce na voljo manj sedežev, pa obenem vabijo vse oboževalce šova, družine in prijatelje nastopajočih ter tudi vse radovedneže, naj se čimprej prijavijo za udeležbo.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.