Naslovnica Trendi Pomlad prihaja na otroški kanal Minimax

Pomlad prihaja na otroški kanal Minimax

Avtor: Spletno Uredništvo
Pomlad počasi, a nezadržno prihaja tudi na televizijske programe. Na otroškem kanalu Minimax so tako že pripravili nov,  spomladansko obarvan spored. Prve novosti so pri risanih serijah Kung Fu Panda, Polly Pocket in Enchantimals.
Izkušeni panda Po težko brzda štiri najstnike (foto: IPPR)

Na otroškem kanalu Minimax se že danes pričenjajo prve novosti prenovljenega in spomladansko obarvanega sporeda. Prva je že danes zjutraj startala serija ‘Kung Fu Panda: Šape usode’. Zgodba govori o četverici najstniško razposajenih mladičev pand, ki so po nesreči vsrkali starodavni ‘či’ kung fu bojevnikov, zato sedaj s pomočjo odrasle pande Poja rešujejo svet pred hudobnimi silami.

Že danes popoldan pa bo sledila premiera druge sezone risanke ‘Polly Pocket’. Gre za risano zgodbo o simpatični deklici Polly, ki od svoje babice podeduje čarobni medaljon. S pomočjo tega medaljona se lahko Polly pomanjša le na približno 10 cm višine. »S tem čudežnim pripomočkom so ji odprta vrata v svet neomejenih dogodivščin. Polly in njene prijateljice tudi v drugi sezoni zagotovo čaka obilo zabavnih prigod,« razkriva napovednik Minimaxa.

V petek, 26. marca pa se na istem televizijskem kanalu obeta še premiera filma ‘Enchantimals – pomlad v žetvenih gričih’. Risanke serije Enchantimals sicer govorijo o dekletih, ki so pol deklice in na pol živali, živijo pa v čarobni deželi Everwilde. V tem risanem filmu pa prebivalcem Everwilda grozi, da ne bodo več videli pomladi, saj jim zaradi čarobnega pojava pretijo nove naravne katastrofe. Seveda se Enchantimals lotijo reševanja…

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.