Naslovnica Trendi Poletne novosti na programih PRO Plusa

Poletne novosti na programih PRO Plusa

Avtor: Spletno Uredništvo
Z medijske družbe PRO Plus še naprej prihajajo poletne programske novosti. Na POP TV se končuje serija Sanjski moški, Kanal A bo malce bolj športno obarvan, programi KINO, BRIO in OTO pa obljubljajo raznolike novosti za vse starostne skupine.
Poletne novosti na programih PRO Plusa

Igralska zasedba kriminalne serije ‘Smrt v raju’ v osmi in deveti sezoni (foto: FB Death in paradise)

Z medijske družbe PRO Plus so spomnili, da se bo na POP TV v nedeljo (4. julija) končalo ljubezensko iskanje letošnjega ‘Sanjskega moškega’ Gregorja Čeglaja. V zadnji teden resničnostnega šova so se uvrstile tri tekmovalke – Anja Širovnik, Kaja Casar in Tjaša Kramarič. Ker bo na koncu vrtnico ‘zmagovalke’ dobila le ena od njih, bo v nedeljo ob 20. uri zaključna oddaja Sanjskega moškega zagotovo pritegnila mnoge.

Kanal A pa je že od včeraj malce bolj športno obarvan. Začele so se namreč dodatne košarkarske kvalifikacije za odhod na olimpijske igre. Luka Dončić in tovariši so včeraj gladko opravili z Angolo, danes jih ob 15.10 čaka Poljska, v soboto ob isti uri polfinale in v nedeljo ob 18.10 predvidoma še finale turnirja. Karavana motociklističnega svetovnega prvenstva bo julija na dopustu, MotoGP se vrača šele prve dni avgusta z Veliko nagrado Avstrije.

11. avgusta se na Kanal A vrača tudi vrhunski nogomet in sicer s tekmo evropskega superpokala med londonskim Chelseajem in španskim Villarrealom. 1. septembra pa se pričenja evropsko prvenstvo v odbojki, kjer bo Slovenija med favoriti za medalje. Športno obarvana bo tudi prva Kanalova julijska filmska premiera ‘Program’, ki bo na sporedu že v nedeljo, 4. julija ob 20.40, govori pa o slavnem kolesarju in še bolj slavnem dopingirancu LAnceu Armstrongu.

Na Kanalu A se sicer julija napovedujejo še filmske uspešnice ‘Talci na stadionu’ (Final Score), ‘Krvne vezi’ (Blood Ties), ‘Kolumbijska avantura’ (All about Money) in ‘Zveri na svobodi’ (Primal). Na fimskem programu KINO bo julija veliko akcijskih, pustolovskih in ostalih filmov za vse okuse, vseeno pa nekoliko izstopa premiera filma ‘Pokliči me po svojem imenu’ (Call me by Your Name).

Program BRIO bo postregel z novimi sezonami kriminalne uspešnice ‘Smrt v raju’ (Death in Paradise), ki se dogaja na privlačni tropski lokaciji. Med novosti prihodnjih tednov sodi tudi vrsta zabavno-romantičnih filmov, kot so ‘Marley in jaz’ (Marley and me), ‘Kako se znebiti fanta v 10 dneh’ (How to Lose a Guy in 10 Days), ‘Gola zabava’ (No Strings Attached), ‘Modra laguna’ (The Blue Lagoon).

Na otroški program OTO pa julija prihaja nova risanka ‘Mini mojstri’ (Fixies), v kateri Toma, zvedavega fantiča, zanima prav vse. Mini mojster Tom se bo pridružil risankam ‘Divja brata Kratt’ (Wild Kratt), ‘Zak nevihta’ (Zak Storm) in ‘Maggie & Bianca: Modni frendici'(Maggie & Bianca: Fashion Friends).

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.