Naslovnica Trendi Poletje je čas za grozljivke s požrešnimi morskimi psi

Poletje je čas za grozljivke s požrešnimi morskimi psi

Avtor: Spletno Uredništvo
Največja filmska novost prihajajočega tedna bo nedvomno film ‘Megalodon 2: Predator iz globin’. Jason Statham in njegova ekipa se vračajo, vračajo pa se tudi njihove najhujše nočne more v obliki mega morskih psov.
Poletje je čas za grozljivke s požrešnimi morskimi psi

Jason se spet znajde v vlogi vabe za mega morskega psa (foto: cineplexx.si)

Sredi poletja, ko je čas počitnic in so plaže polne, je očitno najboljši čas za grozljivke z morskim kontekstom. Že prvi film iz legendarne franšize ‘Žrelo’ je leta 1975 v kinematografe vstopil na začetku kopalne sezone 20. junija, ‘Žrelo 2’ se je leta 1978 pričelo predvajati 16. junija, film ‘Žrelo 3’ 22. julija 1983 in ‘Žrelo: maščevanje’ 17. julija 1987. Nato je nastopil čas za precej večjega, celo največjega morskega psa v zgodovini planeta.

Tako je pred petimi leti v kinematografe 10. avgusta priplaval film’ The Meg’ oziroma ‘Megalodon: Predator iz globin’, letos pa bo ‘Meg 2: The Trench’ oziroma v slovenski verziji ‘Megalodon 2: Predator iz globin’, ki je druga produkcija te franšize, premierno predvajana v sredo, 2. avgusta. »Jason Statham in njegova ekipa se vračajo, da bi nadalje raziskali Marianski jarek, kjer se bodo soočili z novimi grozljivimi bitji.

Ko zlonamerno rudarsko podjetje ogrozi njihovo misijo in jih prisili v bitko za preživetje, se njihovo potovanje spremeni v kaos. Z ogromnimi morskimi psi megalodoni na eni strani in neusmiljenimi ugrabitelji na drugi, morajo naši junaki v tekmi s časom, prelisičiti te neusmiljene plenilce,« razkriva napovednik prihajajočega filmskega spektakla.

V glavnih vlogah igrajo Jason Statham, Jing Wu, Sophia Cai, Page Kennedy, Sergio Peris-Mencheta, režiser filma je Ben Wheatley, distributer za slovenski trg pa je družba Blitz film & video distribution.

 

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.