Naslovnica Trendi Poirot, pogreb, Črni Peter in dve blondinki

Poirot, pogreb, Črni Peter in dve blondinki

Avtor: Spletno Uredništvo
Na Planet TV se bo do konca tedna zvrstilo nekaj zanimivih programskih novosti. V četrtek starta nova serija ‘Umori po abecedi’ z Johnom Malkovichem v vlogi slavnega detektiva Poirota. V soboto pa bo po ekskluzivnem prenosu pogreba angleškega princa Filipa sledila še premiera komedije ‘Blondinki v džungli.’
Poirot, pogreb, Črni Peter in dve blondinki

John Malkovich bo tokrat v vlogi detektiva Herculesa Poirota (foto: PR Planet TV)

V četrtek se bo ob 21.40 na Planet TV pričela nova kriminalna mini-serija ‘Umori po abecedi’ (The ABC Murders). Gre za eno izmed mnogih ekranskih adaptacij romanov slavne pisateljice Agathe Christie, v kateri tokrat inšpektorja Hercula Poirota igra izjemni John Malkovich. Sicer tokrat zgodbe epizod niso popolnoma identične s knjižnimi predlogami, pojavi pa se tudi novo ozadje slavnega detektiva, zato bo dogajanje še bolj skrivnostno.

»Inšpektor Poirot začne prejemati pisma s podpisom ABC, ki ga zbadajo in napovedujejo umore. Prvi naj bi se zgodil v Andoverju 31. marca. Poirot pisma odnese na policijo, toda inšpektor Crome, ki je zamenjal Poirotovega prijatelja inšpektorja Jappa, jih zavrne kot prvoaprilsko šalo. A že kmalu najdejo prvo žrtev – Alice Asher,« zgodbo razkriva prvi napovednik te nove kriminalne mini-serije.

V soboto bo na Planet TV ekskluzivno za slovensko tržišče na sporedu pogreb britanskega princa Filipa. Prenos bo predvidoma trajal od 15.40 do 18. ure, sledila pa mu bo dnevna informativna oddaja Planet 18. Nato bo ob 19.45 na sporedu glasbeno-zabavna oddaja pri Črnem Petru z voditeljico Jasno Kuljaj, kjer bodo tokrat nastopili Marko Vozelj in Mojstri, Maraaya, Gadi, Pop Design, Dejan Krajnc…

Zadnja tedenska novost na Planetu pa bo v soboto ob 21.30. Komedija ‘Blondinki v džungli’ (Snatched), bo namreč prvič na programih slovenskih TV postaj. Glavni vlogi v filmu so zaupali Goldie Hawn in Amy Schumer, zgodba pa govori o Emily, ki jo zapusti fant, nato pa prepriča svojo mamo, da jo pospremi na oddih v Ekvador. Dopust se izrodi v ugrabitev, ujetništvo, pobeg in boj za preživetje v džungli – a zaradi ‘bistrih’ blondink vse z obilico smeha.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.