Naslovnica Trendi Po velikem rdečem psu v kina prihaja tudi velika rdeča panda

Po velikem rdečem psu v kina prihaja tudi velika rdeča panda

Avtor: Spletno Uredništvo
Ta teden se v slovenskih kinematografih obeta nov animirani film ‘Jaz, rdeča panda’. Gre za družinski film o odraščanju najstnice, za katerim stojita znana studia Disney in Pixar.
Po velikem rdečem psu v kina prihaja tudi velika rdeča panda

Velika rdeča panda Mei (foto: FB Big red panda)

V Slovenijo v četrtek, 10. marca v distribuciji družbe Blitz Slovenija prihaja nov animirani film z naslovom ‘Jaz, rdeča panda’. Film govori o odraščanju kitajske najstnice Mei, pri nas pa bo na voljo v slovenščino sinhronizirana verzija, pri kateri so sodelovali Vita Renko, Mojca Funkl, Zoja Trbovc Mihajlović, Toja Tetičković Oman, Ela Đurič Ribič, Nejc Heine, Maja Končar, Martin Pibernik, Tanja Đurić Ribič, Iztok Valič in drugi.

Mei je navadna najstnica, ki jo že premetavajo pubertetniška čustva, ob tem pa mora poslušati tudi mamo. »Njena preveč zaščitniška mati Ming se trudi, da nikoli ni predaleč od svoje hčere in za občutljivo najstnico je to prava nočna mora. In kot da že same spremembe v odraščajočem telesu in njenih odnosih ne bi bile dovolj, se za nameček vsakič, ko se malce preveč navduši, spremeni v velikansko rdečo pando,« razkriva napovednik filma.

Večji slovenski kinematografi bodo ob prihodu nove uspešnice Disneya in Pixarja pripravili posebne dogodke. Tako bodo v Cineplexxovih kinih bodo rdečo pando v soboto pričakali na ‘Družinskem dnevu’, v Mariboxu prav tako v soboto pripravljajo dogodek ‘Kino za vso družino’, v ljubljanskem Koloseju pa se bo v nedeljo, 13. marca zgodil ‘Disneyjev dan z rdečo pando’.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.