Naslovnica Trendi Po novem Jure Godler v četrtek, Jasna Kuljaj v petek in filmi v soboto

Po novem Jure Godler v četrtek, Jasna Kuljaj v petek in filmi v soboto

Avtor: Spletno Uredništvo
Minil je le dober mesec od povratka na ekrane priljubljene satirične oddaje ‘Ta teden z Juretom Godlerjem’, pa so oddaji že spremenili termin. Od danes bo namreč namesto ob petkih na sporedu že v četrtek ob 21.45. To pa ni edina sveža programska novost na Planet TV.
Po novem Jure Godler v četrtek, Jasna Kuljaj v petek in filmi v soboto

Sobotni film ‘Najljubša’ govori o spletkah na angleškem dvoru na začetku 18. stoletja (foto: PR Planet TV)

V petek, 9. septembra 2022 se je na Planet TV pričela že 16. sezona satirične oddaje ‘Ta teden z Juretom Godlerjem’. Katerakoli televizijska oddaja, ki pride do svoje 16. sezone, mora biti kakovostna in priljubljena med gledalci (imeti mora veliko gledanost) – v nasprotnem primeru bi jo že zdavnaj ukinili ter jo nadomestili z drugo vsebino. Sploh to velja za komercialne televizijske postaje, med katere nedvomno spada tudi Planet TV.

Zato je toliko bolj presenetljivo, da so le dober mesec po pričetku nove sezone, nepričakovano spremenili urnik oziroma termin te oddaje. Nova epizoda bo tako na sporedu že nocoj, satirični pregled tedenskega dogaja na slovenskem političnem in družbenem prizorišču bo namreč odslej na sporedu vsak četrtek ob 21.45, po oddaji Exatlon Slovenija. PR služba Planet TV je sicer to novost sporočila javnosti šele danes, tik pred zdajci.

Tovrstna sporočila za javnost v zadnjem hipu so običajna praksa te slovenske TV mreže z madžarskimi lastniki, kar pa je tokrat vseeno malce bolj nenavadno, saj je sprememba termina oddaje ‘Ta teden z Juretom Godlerjem’ za seboj potegnila še  druge programske spremembe. Tako bo odslej komentatorska oddaja ‘Exatlon: Brez cenzure’, ki jo vodi Jasna Kuljaj, na vrsti vsak petek, takoj po epizodi Exatlona, sobote pa bodo še bolj v znamenju filmov.

»V soboto ob 20.00 bo za odlično filmsko zabavo poskrbela komična zgodovinska drama ‘Najljubša’ (The Favourite) režiserja Yorgosa Lanthimosa, ki bo predvajana premierno na slovenskih televizijah. V glavnih vlogah te samosvoje različice angleške kostumske drame blestijo Olivia Colman, ki je bila nagrajena tudi z oskarjem, Emma Stone in Rachel Weisz. Film je prejel številne nagrade, na spletni strani IMDb pa ima oceno 7,5,« pravi napovednik Planet TV.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.