Naslovnica Trendi Planet Vau ali Planet Wow

Planet Vau ali Planet Wow

Avtor: Spletno Uredništvo

Na Planet TV konec meseca prihaja novost, ki bo pritegnila mnoge radovedneže. 31 januarja bo namreč startalo predvajanje nove oddaje Planet Vau (ali pa morda Planet Wow). Ne glede na pravilno ime gre za oddajo, v kateri bo govora o zvezdniškem blišču, življenjskih slogih bogatašev in novih modnih trendih. 

 

Novo dekle v svetu voditeljic TV-oddaj – Gaja Prestor (foto: FB Gaja Prestor)

 

Na Planet TV so ugotovili, da jim v programu nekaj manjka in sicer tedenski pregled senzacionalističnih novic, govoric in tračev s pridihom glamurja, ki največkrat ne sodijo v običajna vsakodnevna televizijska poročila. V tiskanih medijih temu pravijo rumeni tisk, na POP TV se sorodna oddaja imenuje ‘Pop in’, na TV Slovenija imajo oddajo ‘Bleščica’, na Planet TV pa so novo oddajo poimenovali ‘Planet Vau’.

Novost bo premierno na programu sporedu v nedeljo, 31. januarja, ob 18.30. Voditeljica bo debitantka Gaja Prestor. Slednja je sicer doslej izkušnje pred televizijsko kamero pridobivala le v glasbenih in modnih projektih, kjer je nastopala. Vseeno ima Gaja na Instagramu skoraj 60 tisoč sledilcev, lani je sodelovala na tekmovanju EMA 2020, veliko pa razkrije tudi podatek, da je 20-letna Celjanka že opravila lepotno popravilo prsi.

»V oddaji bodo svoj prostor našli bogati in uspešni, pa tudi prihajajoče zvezde in novi vplivneži z družbenih omrežij. Čeprav so družabni dogodki trenutno na pavzi, bomo v prihodnje poročali tudi o njih ter predstavljali trende prihodnosti, v studiu pa bomo gostili znane goste iz sveta mode in zabave ter slovenske glasbenice in glasbenike,« so zapisali v sporočilu za javnost Planet TV.

Zanimivo, na nekaterih fotografskih napovednikih Planet TV pa se nova oddaja ne imenuje Planet Vau, ampak Planet Wow. Se morda na Planetu še niso dokončno odločili?

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.