Naslovnica Trendi Planet TV: prihaja ne tako turška glamurozna krimi triler drama s humorjem

Planet TV: prihaja ne tako turška glamurozna krimi triler drama s humorjem

Avtor: Spletno Uredništvo

Z novim letom na Planet TV prihaja nova turška serija – Maščevanje v visokih petah. Glamurozna drama s primesmi trilerja bo gledalce popeljala v mračne skrivnosti visoke družbe in bo prvič na sporedu v petek, 4. januarja, ob 19. uri.

tue cover SLOŠtiri uspešne ženske, prijateljice iz otroštva, se ponovno srečajo kot odrasle ženske, a med seboj nimajo poravnanih računov (foto: PR Planet TV)

 

Že v četrtek, 3. januarja, bo ob 19. uri na sporedu zadnji del turške serije ‘Ne izpusti me’. Že naslednji dan, 4. januarja, pa bo ob 19. uri na sporedu prvi del še bolj udarne serije ‘Maščevanje v visokih petah’ (Ufak Tefek Cinayetler). Glamurozna drama s primesmi trilerja, ki so jo snemali med letoma 2017 in 2018, govori o mračnih skrivnostih visoke družbe.  

Arzu, Merve in Pelin so se kot najstnice s kruto potegavščino znesle nad svojo ambiciozno prijateljico Ojo. Potegavščina je na njej pustila hude posledice. Bila je osramočena, hudo prizadeta in obhajale so jo samomorilske misli. Skozi leta so Arzu, Merve in Pelin ostale v tesnem stiku, nič pa niso slišale o Oji. Ker so se bale, da je storila samomor, se niso nikoli upale stopiti v stik z njo. Vendar pa  usoda četverico ponovno združi in Oja ima priložnost za maščevanje.

Visoko-proračunska krimi serija Maščevanje v visokih petah prinaša intrigantno zgodbo in štiri močne ženske like, ki poleg napetosti in drame prinašajo tudi kanček humorja. Vse štiri junakinje se med seboj povsem razlikujejo tako pod karakterju kot po stilu oblačenja, ustvarjalci serije pa so za potrebe snemanja zgradili posebno četrt, v kateri živijo.

S Planet TV so sporočili, da bo ‘ne tako tipična’ turška nadaljevanka, ki prinaša spletke, skrivnosti, dober stil in kanček humorja, na sporedu od ponedeljka do petka ob 19. uri. Kot že rečeno si jo bo moč prvič ogledati že v petek, 4. januarja, ob 19. uri. Ob 20. uri pa na sporedu ostaja priljubljena družinska saga ‘Istanbulska nevesta‘.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.