Naslovnica Slovenija Petkov nočni šoping, smučarski sejem in božično-novoletna podoba

Petkov nočni šoping, smučarski sejem in božično-novoletna podoba

Avtor: Spletno Uredništvo

Mariborsko nakupovalno središče Europark iz tedna v teden ponuja svojim obiskovalcem posebne programe in nove dogodke. Ta konec tedna se bo center odel v božično-novoletno podobo. Poleg tega se v petek obeta ‘noč popustov’, v soboto in nedeljo pa še tradicionalni smučarski sejem.

Petkov nočni šoping smučarski sejem in božično novoletna podobaV Europarku se  tudi z bogato ponudbo novih prodajaln nenehno trudijo privabiti čimveč obiskovalcev (foto: Bojan Mihelič) 

 

V Europarku Maribor bodo ta konec tedna za obiskovalce pripravili prav posebna doživetja. Najprej bo že v petek Europark zasijal v novi praznični podobi, ulice nakupovalnega središča pa bo popestril tradicionalni božično-novoletni sejem, na katerem se bodo predstavili številni butični proizvajalci. V petek bo na vrsti tudi ‘Polna noč popustov’ ali ‘Late Night Shopping’. Trgovine bodo odprte vse do polnoči, obiskovalke in obiskovalce pa v največjem nakupovalnem središču severovzhodne Slovenije od 20. ure dalje čakajo številni ‘mega’ popusti in druge ugodnosti.

»Da bo vzdušje še bolj nepozabno, pripravljajo tudi veliko nagradno igro. V njej bodo srečneži prejeli darilne bone Desetak v skupni vrednosti 1.500 evrov. Ne zamudite nočnega nakupovanja z neverjetnimi popusti. V skrbno izbranih prodajalnah poiščite navdih za darila za vaše najdražje ali pa si privoščite, kar vam srce poželi,« vabijo na petkov nočni šoping v Europarku. Dan kasneje pa bodo na svoj račun lahko prišli tudi vsi ljubitelji zimskih športov.

Europark Maribor in prodajalna športne opreme Hervis za v soboto in nedeljo, 23. in 24. novembra, skupaj pripravljata sejem zimske športne opreme. V rdeči medetaži Europarkove parkirne hiše bodo lahko obiskovalci preizkusili rabljeno in tudi novo opremo za zimske radosti. Prodajalna Hervis v Europarku za kupce pripravlja tudi številne sejemske popuste ter posebne akcije ob nakupu nove opreme. »Na sejmu bodo pestro ponudbo idej za zimske športne aktivnosti predstavili tudi zimska športna središča in drugi turistični ponudniki. 

Obiskovalci, ki svoje zimske opreme ne potrebujejo več, jo lahko na sejmu prodajo tako samostojno kot tudi v sklopu komisijske prodaje. Za komisijsko prodajo lahko obiskovalci svoje kose opreme oddajo v soboto, 23. novembra, od 9. do 21. ure in v nedeljo, 24. novembra, od 9. do 12. ure. Sejem smučarske opreme bo sicer odprt v soboto, 23. novembra, med 9. in 21. uro ter v nedeljo, 24. novembra, med 9. in 17. uro,« so še pojasnili iz Europarka, kjer sta pravkar odprli vrata tudi trgovina z italijansko blagovno znamko Idexe’ in trgovina z modno obutvijo Office Shoes. .

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.