Naslovnica Trendi Peter Poles in Sašo Stare sta prevzela šov Znan obraz ima svoj glas

Peter Poles in Sašo Stare sta prevzela šov Znan obraz ima svoj glas

Avtor: Spletno Uredništvo
Naslednjo sezono šova ‘Znan obraz ima svoj glas’ bosta vodila nova voditelja – Peter Poles in Sašo Stare. Ta zabaven in obenem izkušen duo bo na POP TV vedril ob spomladanskih nedeljskih večerih, datum pričetka nove sezone šova pa še ni znan.
Peter Poles in Sašo Stare sta prevzela šov Znan obraz ima svoj glas

Peter Poles in Sašo Stare napovedujeta zelo barvite nedeljske večere (foto: Urša Premik/PR PRO Plus)

Šesta sezona zabavnega šova ‘Znan obraz ima svoj glas’ bo poleg drznih izzivov in številnih preobrazb, ki veljajo za njegovo stalnico, poskrbela za veliko novosti. V novi sezoni, ki naj bi se na POP TV pričela ob prihodu pomladi, bosta na primer nastopajoče spremljala dva voditelja in ne le en kot v preteklih letih. Nova voditelja šova bosta Peter Poles in Sašo Stare, ki imata prav oba tako žilico za humor, kot tudi dolgoletne televizijske izkušnje.

»Že od nekdaj sem fasciniran nad sposobnostjo nastopajočih oddaje Znan obraz ima svoj glas, da se prelevijo skoraj v kogar hočejo, tako da sem zelo vesel, da bova lahko letos s Sašem usmerjala promet med njihovimi nastopi in od blizu spremljala njihov napredek. Sploh, ker so letošnji tekmovalci z res veliko vnemo pristopili k izzivu in ker ogromno obeta tudi bera sodnikov,« je o šovu razkril Peter Poles.

Nova voditelja pa ne bosta edina novost šeste sezone šova ‘Znan obraz ima svoj glas’. Prvič v zgodovini bosta namreč dva nastopajoča nastopila skupaj kot ena točka, žirantske stolčke pa bodo prav tako zasedli novi sodniški obrazi. Sicer pa se bo tudi v novi seriji oddaj osmerica nastopajočih poskusila popolnoma preobraziti v razne slovenske in tuje glasbene zvezde ter poskušala hkrati očarati gledalce in tudi sodnike.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.