Naslovnica Trendi Pestri decembrski petkovi večeri na programu AMC

Pestri decembrski petkovi večeri na programu AMC

Avtor: Spletno Uredništvo

S televizijskega programa AMC, ki je specializiran za predvajanje filmov, so napovedali decembrske novosti za petkove večere. Zaradi pandemije koronavirusa so letos vsakršne novosti še posebej težko pričakovane, rdeča nit vseh štirih napovedanih filmov pa so slavni igralski obrazi.

Pestri decembrski petkovi večeri na AMCGlede na trenutne zdravstvene razmere in omejitve javnega življanja bo vsaka večerna filmska novost dobrodošla (foto: IPPR)

 

S programa AMC, ki je specializiran za predvajanje filmov, so napovedali decembrske novosti za petkove večere. Za prvi petek v decembru (4. 12.) so na AMC pripravili odličen znanstvenofantastični film ‘The Arrival’, v katerem blesti Charlie Sheen. Slednji igra astronoma, ki slučajno odkrije, da so nezemljani že na Zemlji in da želijo osvojiti naš planet. To odkritje povzroči vrsto napetih situacij, presenetljivih preobratov in spektakularen razplet.

Teden dni kasneje bo drugi decembrski petek (11. 12.) na vrsti film ‘Deveta vrata’. Temačna zgodba filma govori o trgovcu (igra ga Johnny Depp), kateri svojim bogatim strankam nabavlja najbolj eksotične in dragocene knjige z vsega sveta. Tudi tiste, ki so že stoletja prepovedane. »Pa mu bo uspelo izbrskati še dva izvoda razvpitega satanističnega besedila iz 17. stoletja, da se bo njegov naročnik lahko prepričal o tem, ali je njegov izvod resnično original,« pravi napvednik.

Tretji decembrski petek bo na kanalu AMC precej bolj lahkoten in zabaven. V komediji ‘Pssst!…nikomur niti besede ‘namreč igra najbolj znan britanski komedijant Rowan Atkinson. Kultni Mister Bean tokrat igra vikarja, ki je tako predan svojemu duhovniškemu poklicu, da popolnoma zanemari zemeljske težave svoje družine. Popoln kaos v duhovnikovem domu lahko konča samo nova, izredno stroga družinska pomočnica.

Četrti decembrski petek pa bo obenem letos tudi Božični večer (25. 12.). Tedaj bodo na AMC poskrbeli za družinski akcijski film in sicer odo predvajali klasiko ‘Jurski park’.Gre za prvi film iz uspešne franšize, ki je bil posnet že leta 1993. Do danes so sledili še štirje filmi, šesti film iz franšize ‘Jurrasic World: Dominion’ pa naj bi v svetovne kinematografe prišel šele naslednje leto. Sicer pa je pri takšnih franšiznih serijah prvi film običajno najboljši.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.