Naslovnica Trendi Panorama je nova informativna oddaja TV SLO 2

Panorama je nova informativna oddaja TV SLO 2

Avtor: Spletno Uredništvo
Z RTV Slovenija so napovedali večjo programsko novost na drugem televizijskem programu. 30. maja bo namreč na TV SLO 2 prvič na sporedu nova informativna oddaja Panorama. Oddaja, ki bo na sporedu ob 19.55, bo temeljito obravnavala izbrane dnevne dogodke iz Slovenije in z vsega sveta.
Panorama je nova informativna oddaja TV SLO 2

Ena od voditeljic nove oddaje Panorama bo Liza Praprotnik (foto: Matic Kremžar/RTV SLO)

Z RTV Slovenija so sporočili, da se v ponedeljek, 30. maja na TV SLO 2 ob 19.55 pričenja nova informativna oddaja ‘Panorama’. Gre za enourno oddajo, ki bo na programu tudi čez poletje (ko mnoge oddaje RTV SLO kar usahnejo) in sicer vsak dan od ponedeljka do petka, tudi ob praznikih. Panorama bo poglobljeno in temeljito v sodobnem televizijskem formatu obravnavala izbrane dnevne dogodke iz Slovenije in tiste iz mednarodnega dogajanja.

»Oddaja bo razdeljena na več rubrik, znotraj katerih bodo obravnavane različne tematike. Ob ponedeljkih bo na sporedu črna kronika, torek bo namenjen potrošniškim temam in rubriki Koda, sredina Panorama bo obravnavala tematike, ki se tičejo zdravja, četrtek bo dan za znanost in tehnologijo, ob petkih pa bomo z gledalci delili gospodarske teme,« so napovedali s Službe za komuniciranje RTV Slovenija.

Urednici oddaje, ki jo bodo izmenjaje vodili voditelji David Urankar, Liza Praprotnik in Andreja Gregorič, bosta Natalia Schlauer in Vera Ladžič. Oddajo bo dnevno zaključila rubrika Magnet, ki bo vsebovala novice iz sveta zabave in slavnih osebnosti iz Slovenije in z vsega sveta, vodili pa jo bosta Karin Sabadin in Tjaša Platovšek. Panoramo pa bo zaznamovala tudi izjemno sodobna vizualna podoba oziroma grafika, ki bo gledalcem olajšala razumevanje kompleksnih tem.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.