Naslovnica Gospodarstvo Diamantno priznanje STO za digitalno zbirko Zgodbe iz Slovenije

Diamantno priznanje STO za digitalno zbirko Zgodbe iz Slovenije

Avtor: Spletno Uredništvo
Slovenska turistična organizacija je na mednarodnem tekmovanju The Golden City Gate, ki je v sklopu globalne turistične borze ITB Berlin posvečeno področju promocijsko-komunikacijskih kampanj in orodij v turizmu, pravkar prejela eno diamantno, tri zlata in eno srebrno priznanje.
Diamantno priznanje STO za digitalno zbirko Zgodbe iz Slovenije

Digitalna zbirka Zgodbe iz Slovenije je prejela najvišje priznanje za odličnost v promociji turizma (foto: STO)

Slovenska turistična organizacija (STO) je letos požela lep uspeh na prestižnega mednarodnem tekmovanju The Golden City Gate, prek katerega že 22. leto nagrajujejo odličnost na področju promocijsko-komunikacijskih kampanj ter orodij v gospodarski panogi turizma. Nagrade Golden City Gate podeljujejo v okviru turistične borze ITB Berlin, STO pa je tokrat skupno prejela kar pet nagrad – eno diamantno, tri zlata in eno srebrno priznanje.

»Razglasitev zmagovalcev je letos potekala ponovno v živo, tokrat dva meseca po virtualni izvedbi turistične borze ITB Berlin, v slikovitem mestu Bingen ob Renu. STO je tokrat prejela najvišjo nagrado, ki jo na festivalu podeljujejo, in sicer diamantno priznanje za digitalno zbirko Zgodbe iz Slovenije (Slovenian Stories), ki je plod sodelovanja globalne neprofitne pobude Google Arts & Culture in STO,« so pojasnili s STO.

Slovenski turistični organizaciji so nagrade pripadle v konkurenci 50 prijavljenih del iz 15 držav. Teh 50 del je ocenjevalo kar 45 strokovnjakov, ki so razdelili nagrade v 14 kategorijah. Za STO pa so nagrade pomembne predvsem zaradi tega, ker pomenijo še dodatno potrditev, da na STO za promocijo Slovenije v sklopu svojih kampanj dejansko uporabljajo vrhunska sodobna promocijska orodja.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.