Naslovnica Trendi Oto in Omar sta Domžalam dočarala Las Vegas

Oto in Omar sta Domžalam dočarala Las Vegas

Avtor: Spletno Uredništvo

Neverjetni Oto Pestner je po rap projektu s Chorchypom, iz katerega je nastal singel ‘Moj kr’j’, hitro presedlal na drugo zvrst – ameriške pevske, oz. vokalne legende. Pri ‘Izletu v Las Vegas’ je sodeloval tudi Omar Naber, koncert pa je napolnil in navdušil klub Blunout v Domžalah. V intimnem vzdušju zatemnjenega kluba sta Oto in Omar prisotna ponesla v nostalgične čase žametnega glasu Franka Sinatre, pozibavajočih se bokov Elvisa Presleya in poskočnih uspešnic Raya Charlesa.

Blunout 3V Sloveniji najbrž ni veliko pevcev, ki bi si sploh upali odpeti pesmi ‘The voice’ Sinatre, ‘The Kinga’ Presleya in ‘The Genuisa’ Charlesa (foto: PR GIG)

 

Na koncertu Trip to Vegas – glasbenem izletu v čase zlate dobe Las Vegasa in njegovih ikoničnih igralnic, sta Oto Pestner in Omar Namber, ob spremljavi vrhunskega klaviaturista uspela virtuozno združiti glasbo nesmrtnih glasbenih legend Franka Sinatre, Elvisa Presleya, The Beatlesov, Raya Charlesa, Louisa Armstronga, Deana Martina, Michaela Bubléja, The Plattersov in mnogih drugih.

Do zadnjega kotička zapolnjen prostor pred odrom, kjer ni bilo moč najti niti enega prostega sedeža, je tako zavzemala prevzeta množica, ki je svoje slušne čute razvajala z ritmi in prepletajočimi se harmonijami jazza, bluesa, soula, rocka in swinga, v čutni izvedbi dveh izvrstnih vokalistov. Oto Pestner, za mnoge prvi glas slovenske zabavne glasbe, je v svoji bogati in izjemno raznovrstni glasbeni poti posnel že več kot 40 solističnih albumov.

Neutrudni Oto svoje prve posnetke naredil že pri dvanajstih letih, nastopil je tudi na s petnajstimi leti pa s pesmijo Trideset let zmagal na Slovenski popevki. Zmagal je tudi na otroškem San Remu. Oto se lahko pohvali tudi z obsežnim repertoarjem v številnih glasbenih žanrih – od slovenske popevke do gospelov in spiritualov, jazza, soula, countrya ter uspešnic kralja rock’n’rolla Elvisa Presleya. 

Omar Naber je eden najraznovrstnejših glasbenikov mlajše generacije in eden najboljših slovenskih vokalistov. Od svoje prve zmage na izboru pesmi Evrovizije leta 2005 je nanizal številne hite, istega leta pa je bil tudi najbolj predvajan avtor v Sloveniji. Je edini izvajalec, ki je kar dvakrat zastopal Slovenijo na Evroviziji, z zmagama na EMI 2005 in 2017. Z agencije GIG so dodali še, da je z avtorsko skladbo Stop je leta 2005 v polfinalu Evrovizije dosegel 11. mesto, kar je najvišja uvrstitev za slovenskega moškega izvajalca doslej.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.