Naslovnica Trendi Oktobra se v kina vrača slavni Joker

Oktobra se v kina vrača slavni Joker

Avtor: Spletno Uredništvo
Jeseni bo v kinodvorane po vsem svetu prišlo nadaljevanje filma ‘Joker’. Film nosi naslov ‘Joker: Norost v dvoje’, najbrž pa ga bo zaznamoval predvsem slaven igralski par v glavnih vlogah. Jokerja bo namreč igral briljantni Joaquin Phoenix, Harley Quinn pa nihče drug kot Lady Gaga.
Oktobra se v kina vrača slavni Joker

Slavni Joker in podobno zelo znana Harley Qiunn (foto: Blitz Slovenija)

Kmalu po prvem promocijskem plakatu je izšel tudi prvi video-napovednik filma ‘Joker: Norost v dvoje’ (originalni naslov je ‘Joker: Folie à Deux’). Film, ki naj bi v kina po vsem svetu vstopil na začetku meseca oktobra, je nadaljevanje filma ‘Joker’ iz leta 2019.  Le-ta je s svojo kontroverznostjo in z veliko medijsko kampanjo postal pravi hit za občinstvo, predvsem pa je v blagajne prinesel več kot milijardo ameriških dolarjev.

»Poleg uspeha na kinoblagajnah je Joker blestel tudi na številnih podelitvah filmskih nagrad, med katerimi izstopa 11 nominacij za Oskarja, vključno za najboljši film in glavnega igralca. Na koncu je Joaquin Phoenix tudi prejel kipca za svojo izjemno vlogo,« so o tem že kar kultnem filmu povedali ob najavi nadaljevanja. Jokerja bo tudi igral briljantni Joaquin Phoenix, Harley Quinn pa bo nihče drug kot Lady Gaga.

Todd Phillips je bil ponovno režiser, skupaj s Scottom Silverjem pa sta tudi v drugo spisala scenarij. V nadaljevanju se vračajo Zazie Beetz, Sharon Washington in Leigh Gill, na novo pa bodo zaigrali še Brendan Gleeson, Catherine Keener, Harry Lawtey, Jacob Lofland, Steve Coogan in Ken Leung. Filmska produkcija ‘Joker: Norost v dvoje’ na velika platna prihaja 3. oktobra, distributer za Slovenijo pa bo Blitz Film & Video Distribution.

 

 

 

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.