Naslovnica Trendi Oktobra prihaja sedma sezona serije Bojte se živih mrtvecev

Oktobra prihaja sedma sezona serije Bojte se živih mrtvecev

Avtor: Spletno Uredništvo
Televizijski program AMC pravkar predstavil novosti prihajajoče sedme sezone horror serije ‘Fear the Walking Dead'( oz. ‘Bojte se živih mrtvecev’). Razkrili so tudi datum svetovne premiere nove sezone serije in sicer bo 18. oktobra ob 22. uri po slovenskem času.
Ena od glavnih igralk serije Alycia Debnam-Carey s simpatično skupino soigralcev (foto: FB FTWD)

Na virtualni okrogli mizi v okviru dogodka Comic-Con@Home so predstavniki televizijskega kanala AMC naznanili prihajajočo 7. sezono horror serije ‘Fear the Walking Dead’, poleg njih pa so dogodku prisostvovali tudi člani igralske zasedbe serije Lennie James, Alycia Debnam-Carey, Colman Domingo, Danay Garcia, Jenna Elfman, Christine Evangelista, Mo Collins in Karen David. Kaj se torej obeta v sedmi sezoni?

»Ponovno rojstvo je rdeča nit apokaliptičnega zombie sveta in po jedrski eksploziji v prejšnji sezoni smo dobesedno v novem svetu. To je svet novih nevarnosti, novih groženj in po novem tudi radioaktivnih padavin, ki vplivajo na vse vidike obstoja. S stopnjevanjem državljanske vojne se preoblikujejo tudi zavezništva, vsako stran pa vodi eden izmed protagonistov serije, ki jih poznamo in imamo radi.

Morgan in Strand sta na nasprotnih bregovih, saj vsak od njiju sledi svojemu osebnemu kodeksu časti in ta svet ni dovolj velik za oba,« razkriva napovednik. Sicer ima program AMC, ki je specializiran za filme in serije, poseben odnos do grozljivk, saj je poleg serije ‘Fear the Walking Dead’ (oziroma po slovensko)’Bojte se živih mrtvecev’, v zadnjih letih produciral tudi podobno priljubljeni seriji iz žanra grozljivk ‘NOS4A2’ in ‘The Terror’.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.